esmaspäev, 6. august 2012

Tallinna reis. Aed nr. 3


Aed nr. 3 on Kadrioru park ja roosiaed. Pargis ma eriti ei fotografeerinud, üksnes seda mustripeenart, sest see oli imeilus ja mul võiks ju ka mõni selline olla.
Põhiliselt aga sooviks jäädvustada siia blogisse ikka seda va roosiaeda, trepi, allee ja pergolaga peenart. Väga ilus ja väga stiilne. Sain ikka suu ammuli vahtida, et kuidas tegelikult tuleks aeda hooldada ja kujundada.
Trepini viis teerada, mõlemas servas lai püsikute peenar. Märkasin, et sealgi oli silmas peetud õite värve. Nimelt enamik olid neist lillad ja lillakasroosad/valged. Väga ilus valik.


No roosiaed oli super!



Mulle meeldis eelkõige roosisort Amsterdam, tumedate lehtedega punaseõieline. Tütrele meeldisid järjepannu kõik roosamannavahulised :)   Sortidega oli lihtne tutvuda, trepi kõrval seisis kaart sortide nimedega. Pange tähele, et märgitud on ka roosiõite värvus!!!





1 kommentaar:

Tii ütles ...

Eks ta ole, kaugemalt on paremini näha. Tallinlasena ei ole mina sinna aeda rooside õitseajal jõudnudki. See viga tuleb parandata! Mulle ka see geomeetrilise kujundusega aed meeldib. Lossile igati sobilik. Järgmisel kevadel siis on oodata su salatimustrite pilte ja suvel näeme teist vahetust oma ettekasvatatud suvelilledest.