laupäev, 22. mai 2010

· · · / — — — / · · ·

SOS SOS SOS SOS
Appi kui palju sääski! Õues, toas, igal pool 24/7
Meil on siiani sääsed haruldus olnud. Vahel harva kui tülitavad. Mõni üksik. No liiga lage ja tuuline nende jaoks vist. Aga praegu!!!! Öö läbi võitlesime ja meie kaotasime. Lapsed, vaesekesed, on kõik täpilised kui kärbseseened.
Mida teha? Kuhu minna? Kellele peksa anda?

9 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Ei tea jah, mis nendega peale hakata. Ja tänavu on nad eriliselt verejanulised:( Jubbbbe!

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Masendav lausa! Varem nagu oli talutavam aga alates eilsest õhtust, nagu hullumaja! Praegu siin ehitamegi mingeid raame akendele, ehk toimivad

deia ütles ...

ega jah muud ei aiata kui toaakendele võrgud ette ja õues kiht offi peale.

Hiline ütles ...

:DDD mul kõigil akendel veel eelmisest aastast võrgud ees.
Off ega plix neid küll ei tõrju, ainus hea asi seegi, et on tehtud head sääseleevendusželeed, vähemalt selle kihelemise ja paistetuse võtab ära. Poja ämm nägi ikka selle valmistamisega hulk aega vaeva (ta orto keemik ja mina olin siis "katsejänes"), et saaks mul kasvõi natukegi sääsehammustusest tekkinud paistetust vähemaks. Asi sai lõpuks üle ootuste hea - vähendab valu ja paistetust lisaks ka herilase- ja mesilase nõelamist :)

Anonüümne ütles ...

Teil oli siis isegi kaua rahu, meid näritakse juba nädal aega. Ja meil pole samuti varem sääse-muret olnud. Mõtlesin suure vihaga, et ehk saaks neid köögis kasutada- vehiks sõelaga akna taga ja lisaks püütud elajad siis näiteks kotletitaignale. Nämmi!!!

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Oi, me võitlesime täie rauaga ja tundub, et võit on nüüd meie poolel. Akendele tegime raamid. + off ja plix ja toas täismürgitamine. Ja praeguseks on rahu majas. Ise ka ei usu enam, et mis möll oli eile õhtust kuni tänase lõunani. Uskumatu sääskede rünnak! Lapsed kreemitasime ööseks ravikreemidega sisse, väike poja oli nagu lööbes, õudne! Ja õhtul üritan mingid kardinad terrassiukse ette munsterdada. Sealtkaudu ju kõik käivad kogu aeg. Selline õndsus on praegu! Kuskil miski ei pinise! Aga ise ka jube väsinud, eile öösel ei saanud ju silmatäitki magada.

lepatriinu ütles ...

Õudus kuubis...Jõudsin eile hilisõhtul kodumaile ja miljonid sõbrad tulid mind tervitama!!! Appi, mõtlesin peaaegu otsa ringi keerata.

isehakanud lillekasvataja ütles ...

See on kole, mis toimub. Mingi Egiptuse nuhtlus valel aadressil. Mine parem tagasi.

Tsiil ütles ...

linnud peaksid küll end paksuks õgima, nii palju toitu.

Lugesin Postimehest Tartese juttu ja mõtlesin oma veeanumate peale aias, sealt need tõprad tulevad :(