pühapäev, 22. aprill 2012

Vii või näitusele.



Kes see meil siin vist möödunud kevadel rääkis, et kortslehtedega tehakse uhkeid ampleid. Thela oli vist. Vat siis, mida saab teha kassitapuga :) Ja ilus õis on, uhke! Nii ilusat poleks oodanudki.

8 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Aga miks Sa seda siis ei tee? Viigi näitusele

Nodsu ütles ...

Ilus aga ohtlik! :) Mul mehe vanaisa tõi kunagi loodusest selle valgete õitega kassitapu aeda kui kenade õitega lille. Nüüd on meil pool aeda seda täis ja ei saa ega saa sellest kuidagi lahti :(. Vat sulle siis kena lille... Lugedes netist infi, siis suht võimatu temast lahti saada. Et olgu need õied värvilised ja kui kaunid tahes, mina kohe kardan neid :P

haavaemand ütles ...

Juba õitsebki! Ilus! Anna teada, kuidas ta õue istutamise üle elab. Minul on sellega alati jama. Läheb niruks kätte ära ja jääbki põdema. Panin temakese seemned alles eile mulda.

Mariihen ütles ...

Nodsu, aga võib-olla on see kassitapp toalill? Siis ta pole aias ohtlik. Looduslik roosakasvalgete õitega isend on küll üks jube umbrohi ja lahti temast ei saa. Teine selline "öhtlik" taim on kanada vesikatk. Meil jõel tamm ees ja vool tammi taga suht aeglane - kus seal vohab seda katku. Õudus kuubis!

Unknown ütles ...

Need värvilised Impomead(neid on roosais, siniseid, punaseid ja lillasid) on üheaastased. Olen neid seemneid maha pannud mitu aasatat, järgmine aasta pole ühtegi, ka seemneid ei anna hästi.

Tsiil ütles ...

Eelmisel suvel oli seda linnahaljastuse amplites näha. Kaugelt kaunis :)

Köögikata ütles ...

Ilus tõesti!

mustkaaren ütles ...

Ilus jah!
Ja milliseid sorte on - yhe-, kahe-, kolmev2rvilisi, terveid ja l6hkisi 6ielehti ja.
Paar aastat tagasi ostsin ka, aga unustasin kylvamata. No ei tea, kas ikka l2heb, m6ned seemned kaotavad kiiresti idanemisv6ime.
Aga pane kokku nt luuderohi ja kassitapp. V pelargoon ja kassitapp. (Lahkub vasakule, kunstip2raseid kooslusi katsetama)