esmaspäev, 9. aprill 2012



Hommikul kell 7 oli maja ümber udu ja 13 miinuskraadi. See tuli jäädvustada fotole. Praeguseks (kell on 8.20) on udu hajunud, päike välja tulnud ja miinusedki juba kadumas.
Oijah, tere aprill, kena talvekuu. Tegelikult on see lumevaip muidugi hea, mul paar roosi, just need, mis said eelmine aasta soetatud, kippusid juba suuri pungi tegema. No ei ole veel aru saanud sellest Eestimaisest kliimast, et kevadel pole vaja rabeleda.
Huvitav, millal ma ise sellest aru saan? Niisugune rabelemine on kontides, küll tahaks õues riisuda ja istutada. Toas, no tee siin, mis tahad, IGAV on!




Järgmisel fotol on üks järjekordne muster, mis taimede poolt tekitatud. Jahti pidasime eile. Meie harakale. Fotokaga loomulikult. Ja suure zoomimisega. Ei saanud kätte. No ei lase see lind ennast pildiaparaati tõmmata. Huvitav oleks teada, et kui vanaks harakalinnud üldse elavad? Et kas ma olen siin kõik see aeg ühe ja sama harakaga mässanud (14 aastat) või see on juba järgmine põlvkond?

7 kommentaari:

Eve Piibeleht ütles ...

Meil oli õnneks ainult -3. Aga igav oli minulgi hullupööra, lausa pahuraks ja urisema võttis. Õue tahaks!!!

mustkaaren ütles ...

Suured vareslased v6ivad elada umbes 30 aastat vanaks, kui ma 6ieti m2letan. Ehk oled sa selle haraka armas koduloom, st inimene;p
TAHAKS JAH JUBA ROHELIST. Mitmed kultuurid juba kasvavad hea hooga ja mitmed n6uavad number suuremat potti Aga tasub m6elda talveaiale, kus enamuse aastast plusskraadid sees, st -30ga just mitte, aga muul ajal hea mullaga m2ngida, kui ilm paha. Vanadel eurooplastel on k6igil talveaed.

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Meil on jah, vastastikused tunded ;)
talveaed nõvvab pappi, mul es ole ;P muidu oleks vahva küll oma isiklik palmimaja

praegu päikse käes juba 8 plussi!

MUHEDIK ütles ...

Harakad on meil põlisasukad ja üks paar on siin elanud vähemalt 10 aastat, tunnen linnu ära ühe isemoodi laigu järgi. Aga nad on kavalad ja pildistamisse suhtuvad nii nagu mormoonid ( või olid need miskid teised usutegelased), kes ei lase oma nägu niisama lihtsalt jäädvustada

Milda ütles ...

Korra juba kirjutasin siia,aga lännu mis lännu. Tahtsin vaid seda öelda, et harakas on ilusate värvidega lind ja talvel külastavad nad meie aias söögilauda. Pesitsesid ka kuni läksid nii ülbeks, et kuuekesi kasvuhoonesse ja maasikapeenrasse ronisid ja ka väikelindude pesi rüüstasid. Sest ajast lõpetame pesategemise juba eos, nagu okste veoks läheb, kohe piir peale. Palju väikeseid meeldib rohkem kui pesakond suuri ülbikuid.

Milda ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
elu aias ütles ...

Harakas teeb pisematele liiga küll, aga eks see on juba looduse paratamatu ringkäik. Samas on nad nii targad, et teevad pesa katusega, see juba näitab nende kõrget mõtlemisvõimet. Tuleb ainult osata koos eksisteerida.