teisipäev, 3. aprill 2012

Lumi tuli keset suve, pähh

Valdavalt on ikka aprillikuu see, mida ma ikka iga aasta ka takkajärgi blogist kontrollin, et mis ilm oli kah möödunud aastatel. Et millal oli see hüper-super esimene kevadpäev ja millal sai külvatud ja grillitud. Eks tuleb siis praeguste jõuluilmade kohta ka märge teha.
Nii et praegusega on paks lumi maas ja taevast tuleb muudkui laiu lumelatakuid juurde. Nii et pane suusad alla ja mine lõbutsema!
A ma ei lähe. Istun parem toas ja õpin-õpin-õpin.
Kui nüüd päris aus olla, siis ega minu aed päris kevadestardis veel polnud. Maa on küll ok, jääs pole midagi aga kasvuhoones pole isegi laugud veel rohelisi otsakesi teinud. Paar priimulat mul küll õitsesid aga need on mul sellised segased, need õitsevad aasta läbi ja iga ilmaga.Öösiti ka. Ma pean vist jälgima, et sinna peenrasse enam kohvipaksu ei pane :D
Ja kui aususe peale jutt läks, tunnistan ühe asja veel üles: mina tellisin selle lume. Vat punusin siin oma korvi ja tahtsin ta`st pilti teha aga ei tulnud kuidagi välja. Hallikaspruun korv hallikaspruunil taustal, eks ole? See ei paista välja ju! No ja hakkaski kohe selle peale lund tulema.
Eile tegin veel kaks pilti:





PS.: neist kahest pikemast ridvast üritan korvile mingi sanga punuda. Mul on lilloa ja lillherne seemneid :) las hakkavad seal ronima.
:P hea on kohe unistada. Ehk ikka tuleb kunagi kevad. See päris õige kevad.

10 kommentaari:

Helve ütles ...

korv on Sul superidee. no ja et Sa ta nüüd kenasti pildile said, annan lume andeks. kuid nüüd pilt tehtud, puhu lumi ää, palun!

isehakanud lillekasvataja ütles ...

:) ma teen, mis ma suudan aga see võtab tsipa aega, ma vabandan ...
:D

Eve Piibeleht ütles ...

Jah, pilditegemise eesmärgil olgu andeks antud, aga nüüd paned fööni tööle, eks :D

MUHEDIK ütles ...

Nii tore, nüüd saad ometigi südamerahus õppida:D

isehakanud lillekasvataja ütles ...

:D
tõesti tore , niimoodi saab palju asju tehtud kui iga 5 minuti takka ei tule piinav vajadus õue kraapima minna

KIMALANE ütles ...

Imetlen neid näputöö tegijaid. Ikka julgelt edasi!

Linda ütles ...

tore! sain siit idee. Aga kuidas on kastmisega, kas selline kõrgkorv kipub kergesti läbi kuivama ?või on ehk mingi nipp ka olemas:)?

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Eks teda tuleb ikka kasta aga tõenäoliselt ta nii kiirelt kuivale ei jää tavalised lillekastis

Köögikata ütles ...

Ehh, ma just siin mõtlesin, et kui töölt kohvipaksu koju tassin, kas seda siis komposti panna või osaliselt ka kohe otse peenrasse, aga nüüd siis tean, mida selle peale karta. :D vaesed väikesed unetud lilled!
Lumes olen aga osaliselt mina ka süüdi - tassisin just esimesele lumele eelneval päeval kõik suusad-kelgud keldrisse, mis mul tavaliselt suure suveni trpikojas jalus vedelevad. Kiitsin veel pojale, et ega enam nii palju küll lund ei tule, et kelgutada-susatada saaks. Aga ma nüüd andsin lastele loa nad homme kõik üles tagasi tassida. ehk on abiks!

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Muideks, sain teada, et põhilised süüdlased lume alal on Nõo Gümnaasiumi pedagoogid. Need olla SAJATANUD, et seniks kuni õpilased oma füüsika ülesandeid ära ei tee, kevadet ei tule! No vat.
Saatsin nüüd poja ruttu kooli õppima :P