kolmapäev, 18. aprill 2012

Ei saa mitte paikne olla ...


... vaid pean ilmtingimata, nii kui vähegi mahti saan, aeda kraapima minema. Suures agaruses olen juba ümber istutanud 3 kuuske, neist üks on see Conica. Ja ka kolm roosi. Thela käest saadud heleroosa pargiroosi istutasin ümber oma uudismaale, sinna kus sirelihekk maha võetud sai. Ühe roosi kolisin potiga kasvuhoonesse(ootama õiget hetke ja kohta) ja teise istutasin maja seina äärde ilu tegema. Loodetavasti on kõik kolm rahul. Ja kuused ka.
Pargiroosi istutasin umbes sinna kus fotol koer seisab. Edaspidi ma ei lase sel hekil enam omatahtsi möllata vaid kavatsen ta viisakaks pügada. Ma nimelt tahaks, et need toredad kivid ka edaspidi välja paistaksid ja tooni annaksid. Ja kui see pargiroos lepib selle kohaga, siis on tal seal tore soleerida sest pügatud sirel teatavasti ju ei õitse. Ja hekk ei hakka olema sirge vaid kõver nagu boamadu. Ma arvan, et nii sobib minu taga-aeda paremini.



Ja varandust muudkui tuleb! Lisaks kalossidele ja ämbritäiele klaasikildudele on tulnud välja ka mitu x-aegset vana vikatit (ohhohhooo!) posu traati, kilukarpe, vanu traktori osasid, mingi karburaator vist, siis veel üks hobuseraud (väga tarvilik varandus, eks ole!), täiesti, ma ütlen täiesti korralik aiahark neljaharuline ja lõpetuseks veel selline ebamäärane rauast asjandus:



Ühelt poolt ja teiselt poolt.



Ma olen selliseid asju nagu varem ka vist kuskil näinud, aga pole õrna aimugi, et misasi see selline on. Äkki on mingi vankriaisa ots?

Ei tea, kas priimulad tahaksid sellises kohas kasvada, nagu see vana sireliheki ümbrus on? Praegu seal ju midagi ei kasva, sirel suretas isegi muru välja oma okste varjutamisega?

8 kommentaari:

haavaemand ütles ...

Kohe kadedaks teeb see teise inimese rahmeldamine! Omal alles kõik nätsa ja märg.

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Ega ainult nende kõrgemate kohtade peal saabki toimetada. Madalamad kohad nagu näiteks õuepealne on puhta sia-songermaa. Sinna ei taha mitte minna

MUHEDIK ütles ...

No meie rahmeldada ei saa, sest aed on järjekordses lumes:)
Ega pildi järgi kui aeda ikkagi näinud pole, on väga raske hinnata, millega Sa seal hakkama oled saanud. Aga kivi on küll selline aiaelement, eriti siis kui tal veel veidi ka sammalt peas on, mida peab ilmtingimata eksponeerima. Roosi koht on kindlasti hea, sest ta kipub laiutama. Foto järgi tundub see koht priimulatele liiga päikseline olema, nad tahaksid saada sellist hüplevate päiksejänkude kohta, muidu kärssavad ära.

Aga Su aardejaht on päris muljetavaldav:)

Tii ütles ...

See peitvara on päris huvitav. Võiks olla mingi jäätuur või muu torkimise-urgitsemise riist. Päris otsa ei paista pildilt ja ei näe ka seda, kas see oli kohe sündimisest selline kõverik või võib olla deformeerunud.

KIMALANE ütles ...

Väga mõnus on blogi lugeda ja veel toredam kui ka fotod vaadata.
Saab kõigele kaasa elada ja oma tegemised unustada. Jõudu tööle!

KIMALANE ütles ...

Tahan ka väga tänada toetavate komm. eest! Egas siis blogijal kohe kõik ei laabu, kuid kui on häid toetajaid, siis on palju lihtsam.

mustkaaren ütles ...

Koer on suur kaevamise-spetsialist, ainult et tema ei kaeva sugugi seal, kus aednikul vaja oleks...
Ja priimulate jaoks pane ehk paar maguskirsipuud varju tegema:)

Anonüümne ütles ...

Ma arvan, et tegu on pootshaagiga
Vt http://www.google.com/search?q=pootshaak&hl=et&rls=com.microsoft:en-US&rlz=1I7ADRA_en&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=27SVT9WIGdT14QSUgrG1Ag&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBIQ_AUoAQ&biw=1170&bih=783&sei=7rSVT87fBO7c4QSi9fnQDw
Ni