kolmapäev, 30. märts 2011

Ei hullu peata ükski vägi, ...

... ei märtsikuu, ei lumemägi!
Seal ongi mu paradiis!


Ma lähen külvama! Ma pean seda saama!


JESSSS!
No ei saa rahu enne kui ikka saab natukene mullas sonkida. Kasvuhoones on ju nii soe! Kuna plaan on mingit mürgitamist teha, külvasin kahte suurde savipotti rediseseemneid. Nooh, et oleksid teisaldatavad. 
Katsin kattelooriga ja viskasin mulda ümber. Katteloori on talvel hiirepesana kasutatud, ühest küljest üsna sodiks järatud aga kahe potikese jaoks piisas küll. Kasvumaja keskel on juba päris paras muld kaevamiseks. Vähe jahe küll aga muidu tip-top.
Seemned külvatud, kohe inimese tunne tuli peale. 
Tuli kohe meelde, et olen juba ammu siin blogis üht asja mainida tahtnud. Käisin hiljuti raamatupoes. Peab mainima, et keegi E.Ahse nimeline on väga asjaliku ja sümpaatse iiriste raamatu üllitanud. Teine raamat, mille pean kindlasti omale saama, on U. Laansoo raamat, vot nime ei mäletagi, ups. Peab vist veel ühe külvi tegema, ehk muutun veel erksamaks ja nimi tuleb meelde. :D  Aga väga super sisuga raamat! Too hetk oli kiire ja rahakotis juba limiit ületatud, nii jäin raamatuta aga kindel juba, et lähen tollele raamatule sinna uuesti järgi.

6 kommentaari:

iirisesõber ütles ...

Jaa need on asjalikud raamatud,Lisaks veel omapoolt- Rooside Entsüklppeedia,kus on 1000 roosisordi koos kirjeldusega.Kahjuks ei ole Eesti autorilt vaid tõlge vist 2006 a ,aga raamatupoodides müügil(Tartus)
Roosiraamat-M. Ojasalu Tõeliselt ILUS raamat roosisõbrale
Päevaliilia-A Kähr
nii,et võid juba alustada kirja jõuluvanale......

Köögikata ütles ...

Sellesse hange ronisidki????
No igatahes palju õnne esimese väliskülvi puhul!

Hiline ütles ...

:DDD

MUHEDIK ütles ...

Tead, Sa peaksid endale mingi küttekeha muretsema, saaksid aasta läbi seal kasvukas tuusteldada ja kus oleks ja tuleks alles inspiratsiooni:)

Aidi ütles ...

Lahe! Ahvatled järele tegema. Redis ju külma eriti ei karda, aga huvitav, kas idanema läheb praegustel temperatuuridel? Öösiti ju ka kasvuhoones veel väga külm?

kaaren ütles ...

tubli!
hea eeskuju.
ma pean Teie juurde palverännakule tulema, et ammutada tarkust 1000 eluasjaga tegelemisex nii, et kõik heasti & rõõmutekitavalt toimib.
respecct!