reede, 18. august 2017

Kolm kohvikut aastas?



Meil on siin juba mõnda aega kibe askeldamine käinud. Meie külas toimub ka kohvikute päev. Esialgu küll tagasihoidlikumalt aga see ongi hea. Algajale kohvikupidajale käib selline reedene toimetamine küll. Et ehk ei lähe liiga rahvarohkeks vaid jääb normaalseks ja toredaks. Müts maha nende ees, kes Avatud Talude Päeval osalevad ja omaenese õuel 200 -500 inimest nö ära võõrustavad. Tublid inimesed. Meie esialgu prooviksime võimalikult lihtsalt.
Aga töö ja ettevalmistus on tuline. Saagisime, klopsisime, rohisime. Mees ütles, et kui teeks kolm kohvikut aastas, saaks aia päris korda. Heh. Tõenäoliselt vist ikka ei tee.

Mis meil siis pakkuda on?
Esiteks kohvik muidugi. Viinamarjad vedasid meid alt, pole teps mitte valmis veel aga meil on kohvi ja kooki ja teed ja kokteili ja kuuma juustu.

Teiseks teen soovijaile väikest aiaekskursiooni ja panin potti mõned taimed müügi jaoks.

Kolmandaks on meil vaipade näitus-müük.
Ja neljandaks muidu mõnus olemine. Ehk laseb ilmataat ka olla. Meil on küll kohviku tarvis katusealune aga mingit tormi laamendamist see vastu ei peaks.
Ja kunstilist elamust saab ka. Ja kui inimesed kohale tulevad, siis saab meeldivate ja huvitavate inimestega vestelda ka.
Jõudu ja edu meile selleks päevaks. Hiljem kirjutan ettevalmistustest pikemalt.
Peaasi, et vihma ei tuleks ja nalja ikka saaks! (tänase päeva mantra)




Kommentaare ei ole: