laupäev, 19. august 2017

Ja kohvikutepäev ise


Mees klopsis päris omapärase varjualuse kokku. Aga see on nii suur, et ei oska teda kuidagi pildile püüda. Siin vaid servake.
Pinguli oli ta tõmmatud nööridega, kuhu siis lapsed värvilisi kolmnurki lusti ja ohutuse eesmärgil kleepisid. Päris lõbus jäi.


Grillimise teema jäi ära, kuigi suur kott grillsütt oli varutud. Lihtsam oli rakletipanni, võileivagrilli ja kokteili segajaga toimetada.


Terrassitrepile ehitasime leti, see jäi küll mingil hetkel pisikeseks liialt, kui kokki rohkem kui üks oli.
Menüü hitt oli piima-marjasmuuti, samuti kiideti mu vahukoorekooki ja palju telliti ka rakletti ja sooje võileibu. Lihtsad toidud teha ja müüa, päris head tooted meie menüüs. Kiideti headust ja laideti, et olla liiga odav. Aga kuna meie kohviku eesmärk oli ilus ilm, lõbus päev, hea seltskond ja kunst kuulub rahvale, siis meid need märkused hindu tõstma ei pannud. Kulud saime tasa, kasumitki teenisime ja ilm oli super ja kõigil olid lõbus. Lubati järgmine aasta kindlasti tagasi tulla. Paar tegid ka etteheiteid, et miks mitte alaliselt avatud olla.
Et külalised saaks ka omapäi meie krundil ringi hulkuda, tähistasime siltidega tähtsamaid kohti.


 Mängumaja pildusime karvaseid ja sulelisi täis. Kõige väiksemad külalised kiitsid majakese heaks ja veetsid seal mõnuga aega.



 Jajah. Oli tore päev. Kiidame. Rahvast käis just parasjagu. Iseendile korraldasime veel väikese ümarlaua ürituse analüüsiks ja afterparty. Tuli välja, et minu koduaias on võimalik ka äraütlemata romantilist ja mõnusat küünlavalgusõhtut korraldada. Aga näe, pildi unustasin tegemata. Märkmed kirja järgmise korra jaoks, et mida muuta, mida mitte.
Aga kindlasti kordame. Sest lusti oli kuhjaga.

5 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Kui ise rahule jäite, siis ongi peamine saavutatud. Tore, et nii kenasti läks. Rõõmustan koos sinuga :)

Mairoos ütles ...

Oli tore, jah! Järgmine aasta jälle :)

MUHEDIK ütles ...

Varem, kui sellised koduüritused (avatud talud, kohvikud jms) alles alustasid, mõtlesin ma sageli, et kes on need julged ja ettevõtlikud, kes sellistes üritustes kaasa löövad. Ja nüüd tuleb välja, et nende tragide inimeste hulgas on päris suur hulk oma häid aalujaid, kes näitavad rahvale, et elu maal on võimalik ja etemgi kui linnas.
Te olete oma perega olnud väga nutikad nii kohviku korraldamises kui taieste eksponeerimisel. Üle kõige on muidugi see pissivere :)
Edu ja häid mõtteid edaspidiseks!

Ise Hakanud Lillekasvataja ütles ...

Ma arvan jah, et järgmine aasta jälle!

elu aias ütles ...

Lugesin su viimaseid postitusi ja mulle meeldis ka väga su kalamaja. Imeliselt äge!