teisipäev, 11. juuni 2013

Kõik õitsevad, eks minagi :)



Õu on õisi täis. Alustavad siberi iirised, pojengid on täies hoos, mairoos langetab juba õielehti kuid lõhnab ikka nagu pöörane.
Ülemisel fotol pojeng Paula Fay, mu lemmik ja alumisel siberi iiris, nimi kas Fond of Kisses või Dance, Ballerina, Dance. Kuidagi liiga lillakas kumbagi sordi jaoks, tegelikult. Aga mine tea, esimene õieke alles.


Selle siberi iirise tagaplaanil on üks mu suur lemmik - lõhnav madar. Ilus kui õitsab ja ilus kui ei õitse. Loob teistele taimedele fantastilise tausta.

Möödunud aastal Milda käest saadud elulõngasort:


Kõik õitseb! Ja mõni paneb oma õitsemisega suu vett jooksma!


PS.: Mina õitsen, sest teine kursus sai läbi ja ma olen rõõmsalt kepsutamas suvevaheajale, valmis vastu võtma suvist kursusetöö kirjutamise valu ja vaeva, ohh sa juudas, saab keeruline suvi olema. Hea on, et mul on "tagataskus" seltskond aiablogisid, mida vahete-vahel sirvida, loodetavasti säilitan nende abil oma muretu meele ;)

5 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Elu kui parfüümi-ja värvinäidiste poes:)Onju?

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Just :)

Kadakas ütles ...

No on isuäratav pilt! Ma tahan ka, aga ei raatsi neile kasvuhoonest nurka eraldada, kadekops selline! Tegelikult on mul potis 2 Zilgat, mis plaanis kuuri seina äärde istutada, need peaks sealgi vastu pidama.

Tsiil ütles ...

Hei, kas sa seda clematis recta tumedalehelist vormi tahad? Mul on üks hakatis potistatud. Minu meelest kasvab veidi kõrgemaks. Õite värv on sama.

Õnnitlused koolilapsele, II kursus on kõva sõna!

Minu jaoks on pojengid ikka lapsepõlve lilled, vanaema uhked topeltõiega pojengid ja kuigi on palju uusi sorte, siis need soojendavad südant ikka kõige rohkem.

Ise Hakanud Lillekasvataja ütles ...

Seina ääras on mul Zilga ja Hassanskii Sladkii aga need pisikesed veel. Usu min, Kadakas, see tasub ära kui üks Aljoshenkin on sul kasvukas. Nad on super!
Võib küll recta tumedalehelist, mul on praegu kohta, kuhu panna küll :) aga sa mõtle välja, millega ma ise sind augustis kostitada saaks, mul enamik taimi ikka ilusasti blogis kirjas