laupäev, 25. mai 2013

Rohimisehullu memuaarid


Eelmine sügis sai juba plaan maha pandud, et see aasta teen peenarde äärejooned sujuvamaks, et kuluks vähem igasugust erinevat energiat niitmise peale.
Ja see oli päris kevadel, kui ma oma tasandamisega alustasin.
Täna hommikul võtsin mehe appi, sain peenra kaevatud ... ;) Nüüd jääb üle veel kogu plats korralikult läbi sonkida, juured välja sorteerida ja mõned astumise kivid paika panna.
Järgmisel pildil on selline tore koht: valge peenra ots ja salarada. Seal oli niitmine muidu väga tülikas ja muru ronis vägisi peenrasse. Ehk siis nüüd saame korda selle asja.


Rododega on kõik korras :) Elasid ikka talve üle. Üks õitseb, teine sätib end tasapisi õitsema ja kolmas, see kanada äranäritud vartega rodo säästis kolmest oksakesest ühe ja valmistub tasapisi lehte minema.


Oijah, rohimist on palju aga ilmad on suht head ja koolitööd ei kiusa ka enam nii hullusti. Saan ikka nädalakese peenarde renoveerimise peale kulutada.

5 kommentaari:

Tsiil ütles ...

Nädal on hea, jõuab üht teist ja kolmandat...

Northern Shade ütles ...

The Tiarella flowers in your last photo are lovely.

It sounds like you'll be busy with renovating the garden bed. I have to go around my garden areas and edge them with a chopper to keep the lawn and perennial garden separate.

Tii ütles ...

Pildilt paistab, et "peenra äärejoon sujuvamaks" tähendab tegelikult "peenar tüki maad suuremaks". Tore, et su rodod kenasti elus on ja õisi näitavad.

MUHEDIK ütles ...

Kui maad nii laialt käes, tulebki äärejooned sujuvamaks ja istutusalad suuremaks muuta, ei saa ju oma soove piirama hakata:)

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Pidi tegema nii! Palju on taimi, mida peab laiemale istutama, muidu nii üksteise kukil