neljapäev, 7. juuli 2011

Tänase päeva õitsejad, roosad ja punased.


Aias on õitsemise otsa lahti teinud moonid, need roosad ja punased. Ka roosid ja liiliad kõik punased või roosad. :)


Õie avas esimene anemoon, need mugulad, mis talveks välja kaevatakse:



Ja Westerland õitseb uhkelt. Ka uued roosid on igati tip-top, ainult Black Magic on natuke niruke. Lolli aruga olin talle ühed suvikud kõrvale külvanud sellised, mis üle meetri kõrgust ja laiust viskavad. Eks need röövisid tal`t kogu päikese. Kui ma lõpuks taipasin selle põõsa sealt minema lohistada, sai temagi hoo sisse. Vaevalt, et ta nüüd õit niipea näitama hakkab aga ehk ... ükspäev ikka.


PS. : triksin praegu pilte väiksemaks teha ja laiali saata. Ikka neid va kokkutuleku omi. Varsti hakate kirjakesi saama!

3 kommentaari:

Hiline ütles ...

Kas Sul mingit fotode arhiveerimise programmi pole (nt IrfanView, Picasa, mul väga hea fotokaga kaasas olev programm), nendega on hea ka soovitud pildid korraga vähendada.

Roosidele on väga heaks naabriks madalad peiulilled (neid võib kevadel peenrasse külvata), hoiavad ka paljud haigused eemale.

MUHEDIK ütles ...

Täna just mõtisklesin, et ainukesed, kellele tulp vist häda teha ei suuda, ongi roosid. Õitsevad kevadel ära ja siis lasevad roosidel laiutada:)ja siis pärast on jah, peiulillede aeg.

Mul õitseb ka üsna palju roosat ja punast, valdav on küll praegu sinine, aga näidata ja kirjutada saan ainult mingitest koledustest ja ilusamatatest siis vaid kaktustest.

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Aijah, Muhedik, ka koledused on elu.

Mõttetark Lillekasvataja ;P