esmaspäev, 1. november 2010

Pildipostitus, sest ei ole huvitav kirjutada kui tepitehti ei saa teha.


1. Oonesta korvits
2. Sega poolkeedetud riis igasugu hyva kraamiga
3. Topi segu korvitsasse ja kypseta ahjus
4. Soo ja kiida retseptiandjat! ;D

6 kommentaari:

Eve Piibeleht ütles ...

Mis Sul nende tepitehtedega siis jelle lahti on :D

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Oooooh
Vata, meil oo kaits arwutimassinat. Yits allkorrusel, mis on ilmatu vana ja aeglane aga tipi-topi klaviatuuriga. No meile mehega pole ju kiirust vaja aga kasutame tepitehtedega keelt, so. eesti keel.
Teisel korrusel on ok kiirusega peris normaalne massin, Pubeka arvuti aga sel oo inglismannidele moeldud klaviatuur. Pubeka eesti keel on ju teada:pohiliselt inglise keel ja :) see on tal roemus ja :( see on tal onnetu jne
Pole teppe vajagi
Nii.
Aga nyid on Mees suures uutmise tuhinas meie arwutimassinas mingi olulise asja era kustutanud, nii et messab sellega juba teist peeva aga ikka on mingi jama. Jube-jube-jube aeglane ja kehva yhendus
Loodame parimat, et saab ikka korda. Kaua ma Pubekat piinan?!

Eve Piibeleht ütles ...

Inglismannide klaviatuuriga saab tepitehti teha küll. Hoiad vasaku käe mingi näpuga ALT-klahvi all (see klahv on reeglina sellest pikast sõnavaheklahvist vasakul) ja siis valid numbriklaviatuuril kolmekohalise numbri. Näiteks ä on ALT 132,ü on ALT 129,suur Ü ALT 154, sealt tuleb nende kolmenumbriliste kombinatsioonidega igasuguseid imetähti välja. Mul sellest ajast meeles, kui eestikeelseid klavereid olemaski polnud.

Hiline ütles ...

Mul ei ole kunagi eesti klaverit olnud, mac´i os on õnneks saksakeelne (sk-lse klaveriga), aga ingliskeelsele lihtne täpitähti saada - võta lahti juhtpaneel, sellest ava kuupäeva-,kellaaja-, keele-, ... ja sealt klõpsa "Lisa muid keeli", sealt valigi siis Estonian (ET). Täpitähed on seal kus ek-klaveril (kahjuks ei tea praegu öelda, mis täheklahvidel, mu windowsiga läpakas on praegu lastel kasutuses)

Kuigi arvan, et Su arvutil on juba ET kasutuses - vaata alumist tegumiriba parempoolses nurgas

MUHEDIK ütles ...

Muide, Su tepitehti on peris armas lugeda:D
Mu klaviatuuril ka neid nehtaval pole, ameerika klaviatuur, aga nad on peidetud nende vasakul olevate @ mergi, siis kooloni, ja suurte sulgude alla. Pole vaja ei alt ega muid klahve kasutada. Proovi, ekki leiad yles. Algul on naljakas, aga kiiresti harjud ära.

Tsiil ütles ...

Muhedikuga peris nous, tepitehed on lahe lugeda :)

pubekaid peab ikka kiusama:)