pühapäev, 31. oktoober 2010

Rähnipesa


Tuk, tuk.
Kto tam?
Tam rjahn.
Sto tõ tam delaesh?
Zivu, totakas! Kes see muu sellises kohas elaks? Kooreürask kolis välja, ma tegevat liiga palju lärmi.

Immutusvedelike aurud ...

Taiendtrykk: vene keeles hakkasin konelema selleparast, et eesti keeles ei oska sedasorti sisearhitektuuri kohta miskit oelda ;) Aga vene keeles on oige valjendus olemas: TEREM-TEREMOK, sihandene sisekujundus, et kohe-kohe tuleb karu akna taha ja nouab sisse laskmist. Parast tuleb janes ka ja rebane ja siil ... vot sihuke suur tuba on nyyd meil.

PS.: Vale klaviatuuur jelle. Mis teha, remondiolud. Toimuvad segadused.

10 kommentaari:

Köögikata ütles ...

:oDDDDD

noftula - kas Sa naftaliiniga immutasid? ;o)

Ise Hakanud Lillekasvataja ütles ...

Oi jah, sellest saaks eraldi saaga kirjutada.
Immutasime tõrvaõli ja linaseemneõliga. Need eks ole, haisevad vaid päevakese. Aga mees segas sinna ka vaigutärpentini ja see pani palkidevahelise taku haisema. Nagu pintslipuhastamise lapp. Täna siis vahetasime takku ja kolisime lõppude lõpuks sisse.
Oeh
Olgu see teile õpetuseks!

Hiline ütles ...

Noh, see tärpentiin poleks ka kaua haisenud, pealegi hea kopsurohi :DDD ja minu arust neist immutusvahenditest ainus, mis koisid peletab.

Anonüümne ütles ...

Kas seal laes on vanad lauad? Kui, jah, siis pean jälle kadedusest laua nurka närima vist, sest meil selliseid ei ole. Ja isegi, kui oleks siis sajaks sealt pidevalt liiva pähe.....ja taldrikusse....ja krae vahele jne. Ükskord ma ikka tulen seda ASJA lähemalt uurima.
Svea.

MUHEDIK ütles ...

Sel rjahnil nüüd vist mõnus pesa. Eriti kui kasutada seda uhket kangast, mis seal kord olnud on.

Khmm, lugedes tuli mulle kohe meelde kui mu laps kunagi vene keele tunnis pidi nimetama mingeid juurikaid või maitsetaimi. Rääkis siis ikka ilusti, et kartoshka ja markovka ja sedasi ridamisi ja siis tuli petersjel :DDDD

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Rjahnil on hea pesa jah. Lapsedki teatasid ykspaev, et kolivad sisse ja sekundiga olid koik manguasjad meie toas kapi peal reas.

Ei see aur pole tervislik. Pudelil isegi hoiatussilt, et aurud myrgised. :( Teisi pole onneks see aur hairinud aga minul loi plaksaki hingamisteed kinni. Allergia vai midagi. Selleparast lopetasimegi.

Svea. Tule, tule kylla. Ja see liiv tuleb pooningult lihtsalt minema tassida. Meil oli ju ka paks kiht savi-sambla-misiganes segu teise korruse porandal soojustuseks kui see veel pooning oli.

Anonüümne ütles ...

Aga vaata,kui tulengi! Millal sulle sobiks? Ise pidid hoolega tööd tegema ju!
Svea.

Bom ütles ...

Is this a renovation? It looks quite homey.

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Yes. Yes, very homey. And in a very different way than before, eariler

Tsiil ütles ...

no mina hakkaks selle peale rähniks küll :)