neljapäev, 21. aprill 2016

Skalpell, palun!


Ilmad on koledad aga tervis tuli tagasi. Ja mina kohe supsti õue. Kaugemale nende tuuliste ilmadega minna ei taha veel, need peavalud veel värskelt meeles aga maja varjuski tegemist küll. Terrassitrepp tuleb rohida. Seda iga vahendiga teha ei saa. Nii et käisin eile poes omale spetsiaalset relva toomas. Huvitav küll aga meie kohalik Espak alles magab talveund, kaubad tellimata ja välja panemata. Absurdne! Aga mingi relva ma ikka sain ja katsetada sain ka tõhusalt.
Iseasi, et kaua ta vastu peab. Millegipärast on tänapäeval paljud tööriistad jube pudedad.


Aga see relv oli esialgu väga toimekas. Kõigepealt torkisin sellega verandat ja siis korraldasin massistutuse, sest Tii saatis mulle mustmiljon helmikpöörise paljundamist ootavat varrekest. Mul oli küll koht valmis juba riisutud ja songitud. Muudkui aga suskasin selle skalpelliga augu sisse, kangutasin vähe suuremaks, taim sisse ja käega tugevamalt maasse kinni. Armu ei andnud. Väänasin oma tugeva eesti naisterahva käega nagu vähegi jaksasin. See relv pidas vastu, heh juhhei! Loodetavasti lähevad need Tii taimed kõik kasvama - saaks uhke vaatepildi.


4 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Pikka iga skalpellile, tundub tore riist olema ja kasvujõudu helmikutele :) Hea, et tervis tagasi aga ära kohe väga laamndama hakka :D

Köögikata ütles ...

No hea, et selle skalpelli said. Ma siin lammutasin ka oma sama sorti ja sama päritolu väga mitmeaastase helmiku väga mitmeks jupiks ja toppisin neid õige mitmesse kohta. Ootan ka ägedat vaatepilti :)
Oijummel, mis Sa vanainimest mingi kinnituskoodi pildivalikuga piinad - no kust mina aru saan, kas seal kribupildil on maja rõdu või tänavasilt?

MUHEDIK ütles ...

Hea tööriista oled saanud, millega urgitseda, aga Sa võinuks ju ka kirjutada, mis firmaga tegu. Avalikult tuleb head kiita ja halba laita.

mustkaaren ütles ...

Näeb välja nagu Fiskarsi võilillekyhvel. Need kitsad on yhed tugevamadja universaalsemad, laiemad kyhvlid ju viskavad ruttu labida nurka.