neljapäev, 21. juuni 2012

? Proovime?

Umbrohupesto, retsept võetud siit: link


• Taimi kokku u 100 g: võrdses koguses hanemaltsa latvu, värskeid pehmeid ja ladvast korjatud põdrakanepi lehti, varesjalgu meenutavaid noori naadilehti, vesiheina
• Paar suuremat küünt küüslauku (sobivad ka värsked küüslaugupealsed)
• 50 g seedripähkleid, maitse järgi päevalilleseemneid või Kreeka pähkleid
• 50 g Parmesani või muud kõvemat sorti laabijuustu
• 150 g oliiviõli (sobib ka linaõli, kui selle maitse meeldib)
• Maitse järgi soola ja pipart

4 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Eee, prooviks küll, aga peale naadi mõnes kohas, ei leia ma neid vajalikke komponente kuskilt. Anna meile ka teada, kuidas välja kukkus.

Unknown ütles ...

Ei ole mul nendesse usku.

Tii ütles ...

Retsepti hinnalised põhikomponendid on nii head, et arvatavasti ka lisatavad umbrohud ei suuda maitset täiesti ära rikkuda. Pealegi ainult põdrakanepil ongi mingi maitse neist heinadest :)

isehakanud lillekasvataja ütles ...

ma jäin ise ka mõtlema, et need umbrohud on ju nagu kapsad ... suht maitsetud ... õigele pestole annab maitse ju basiilik... et mis mõte sellel siis on?