teisipäev, 15. veebruar 2011

Watiopo seljas (meil oli hommikul 29 miinuskraadi!) ja kööki vaaritama ehk kuidas sebida kuni on paksenenud.


Mis sa hing talvel külmaga ikka teed lisaks elektri maksmisele kui vahid telkut ja keedad suppi. Meie vahime ikka seda va Ameerikamaa vingeima koka väljaselgitamise saadet ja seal praeti ükspäev kala. Kuna mina oskan kala mitte keeta, mitte praadida, hautada ega paneerida vaid üksnes solkida, vaatasin seda saadet tookord väga hoolega. Ja katsetan kah omakorda seda retsepti. Retsepti sain netist ja tõlkisin samuti netist. Natuke huumorit, teate! Minu kommentaarid on punaselt.

Tõlge inglise keelest eesti keelde

Sweet Corn Zabaglione (koorekastmega) Pam 1-3 T vett (mitte õli) 1 / 2 c värske kollane corn tuumad (umbes 1 EAR) 2 küünt küüslauku, hakkliha (hakitud, mitte hakkliha)2 c rasvata pool ja pool (mitte raske koor) (vahukoor)1 munakollane Kosher soola maitse järgi
Paltus 2 T oliiviõli 4 6 untsi hiidlest fileed Kosher soola maitse järgi Värskelt jahvatatud pipart maitse järgi 2 c Sinep Kapsas, varred eemaldatud (rukola)1 c kirsstomatid, poole võrra 1 / 2 c õhukeselt viilutatud punane sibul 04/01 c värske kollane corn tuumad (umbes 1 / 2 kõrva) 1 / 2 c Fava oad
Valmista koorekaste - Heat pannil ja pihustatakse Pam ja küpseta mais ja küüslauk 4 minutit. Lisa pool ja pool ja kuumuta väga madalal kuumusel 10 minutit. Kuna pool ja pool ei ole rasv, sa pead olema ettevaatlik, et mitte lasta sel tulla keema.
Transfer kõik segisti ja püree kuni sile ja seejärel filtreeritakse läbi peene avadega sõela. Too 1 inch vee keema topelt boiler ja vala maisi püree kaussi ja sebima munarebu, seejärel paigutatakse top pan kahekordse boiler ja sebima kuni paksenenud, umbes 10 minutit. Maitsesta soola.
Kui te ei taha minna välja ja osta topelt boiler, saate hoolikalt kokku sobitada 2 kaste pannide ja täita sama asi - peamine eesmärk topelt boiler on tagada pannil toitu ei tulnud otsene kontakt soojus - see on nagu keetmine kaudse soojusenergiat. See on palju pehmem kastmete ja muude preparaatidega. Nii lihtsalt täitke alt kausis veidi vett, ülejäänud väiksemad pan peal hoolitsedes see ei puutuks alla teistele pan. See võtab mõned koordineerimist, kuid seda saab teha;) (kuumuta veevannis)
Sest kala - Kuumuta ahi 400 kraadini. Maitsesta kala soola ja pipraga. Heat 1 T õli väga kuum ja neil pruunistatud kala 2 minutit ühel küljel on kindel, et saada kena kuldne Kärventää kummalgi küljel. Asetatakse kuivatuskappi ja küpseta 5-6 minutit süüa kogu aeg.
Too 2 c vett keema ja keedetakse koorega Fava oad vaid minut või 2 pehmendada neid mõned.
Toss koos Sinep Kapsas, oad, tomatid, sibul ja mais ning segada 1 T õli, soola ja pipraga.
Jaga koore kastmega roogi, plaat kala atop ja lisada salat bitti üles. 

HEAD ISU!

7 kommentaari:

Köögikata ütles ...

Oi, palun mulle ka üks kena kuldne Kärventää, kui seda saab süüa kogu aeg, sest see on just see, mida mul siin tööpostil istudes on tahtmine teha (süüa kogu aeg), olgu või sebides.

MUHEDIK ütles ...

:DDD
Head isu!

Hiline ütles ...

:DDDDD Ma ka vahel lõbustan ennast google tõlkega (mul Chrome automaattõlkega)ja saadan sõbrannadele eestikeelseid (venekeelde tõlgitud)tekste.

Tsiil ütles ...

See tõlkerobot võtab parandusi ka vastu, aga ilmselt kaovad need kuhugile moderaatori masinasse.

Minu lemmik oli ruokola tõlge :)

Anonüümne ütles ...

Ma ei tea, misasja ma nüüd kokku keetsin aga maitsev oli küll.
Soovitan teilegi. Nii et koordineerige ja sebige kuni paksenemiseni! Aga võite muidugi ka lisaks veel ühe boileri osta :D

Lillekasvataja

Eve Piibeleht ütles ...

Mõnus õhtune naerurõkatus :D. Huvitav, kas see 400 kraadi on Fahrenheiti...

Hiline ütles ...

Fahrenheiti jah (u 205 C).
Aga hea kui hea välja tuli ja süüa kõlbas, mina ei saanud sellest jutust küll mukitki aru :)Ise kasutan tõlkel vene keelt, natuke arusaadavam.