kolmapäev, 11. august 2010

Kurioosum lillepottidega ja papüürus otsib kodu

Aeg-ajalt on vaja olnud otsida poest lillepotte. Ja huvitav tõsiasi on see, et kui on vaja põhjas auguga potti, siis sellist pole. Kõik on ilma auguta. Täna otsisin jälle ilma auguta potti. Papüüruse tarvis. Tema tahab ju teatavasti varbaid pidi vees istuda ja siiamaani oli tal "vanni" asemel üsna näotu plastmassist karp. Otsisin mitmest poest ja kõigis oli loomulikult suur valik auguga lillepotte, üks ilusam ja armsam kui teine. Auguta poti sain alles kolmandast poest. Seal oli ta ainuke selline, kaunistuseks peal imelikud pruunid lumehelbe moodi asjandused. A noh! Häda ajab härja kaevu ja lillekasvataja ostab imeliku poti, mis tal muud üle jääb.
Muideks, mul see papüüruse jupike, mille eksperimendi mõttes tiigi kaldale istutasin, on väga hoogsalt kasvanud. Arvasin küll, et ega ta seal kasvama lähe aga ega ma ei teadnud ju ette missugune suvi meil tuleb! Nii et mul oleks üks papüüruse taim pakkuda. Et kes tahab? Muidu mul siin toas on varsti nagu mingi heinamaa.

3 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Tegelikult tuleks need potid hoopis endal teha. Mirjam pakkus, et selle workshopi võiks siin meie juures teha, aga sel aastal on niipalju igasugu segavaid asjaolusid (kuumus, uued peenrad, torm) olnud, et vist tänavu enam ei jõua.
Aga materjalid, liiv, tsement, hapu turvas on täitsa olemas. Ja mine tea, ehk siis õnnestub Sul end ka sellele pingiotsale sättida.

Hiline ütles ...

No ma´i teagi selle potitegemisega seoses - nädalavahetused tihkelt tegemisi täis, äripäevad küll minu päralt, kui õige teeks nn "põhikursuse", et saaksite näpud seguseks ja natu juttu ka mosaiigist, minu juures?
Või kuidas?

MUHEDIK ütles ...

Jaa, see oleks küll päris hea. Ka meile sobiks mõni nädalapäev (v.a.esmaspäev ja kolmapäev) paremini kui nädalavahetus, need on kinni kuni sept.keskpaigani.