laupäev, 17. jaanuar 2009

Ikka veel küpsetamine

Nii et siis muna-sibula pirukad. Lusikatäis lahtirullitud taignale. Siis keerata teigen üle täidise 
Ja parajalt laia pokaaliga vajutada pirukas valmis
Nagu naksti
Viineripirukaid teen teistmoodu. Võtan ühe pikliku riba tainast ja kerin viineri sinna sisse.
Ah jaa! See supp! Edasine läheb juba kiirelt. Lisada lillkapsaõisikuid ja suvikõrvita või tavalise kõrvitsa tükke ja veel 2-3 tükeldatud tomatit. Keeta, maitsestada ja tulelt ära! Muidu keevad kõrvits ja lillkapsad sodiks. Seekord maitsestasin supi basiilika, soola ja supilusikatäie ketshupiga. 
Head isu!

2 kommentaari:

Köögikata ütles ...

Ma tegin ka laupäeval väikseima piiga peolauale viineripirukaid. Need olid muidugi esimesena otsas. :o)

drosha - peaaegu nagu vene pärm ;o)

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Lastele nad maitsevad, jah. Ise nagu ei hooli enam. Muu kraam on nagu mõnusam