neljapäev, 16. oktoober 2008

Sibulapirukast esimene jutt

1. variant:
Põhi pärmitaignast
Kate:
viilutatud sibulad ja pekitükid (kasutasin suitsupõske) kuumutada pannil, maitsestasin karri ja soolaga, tõsta kõrvale jahtuma.
Valmis segada 3 muna, pool klaasi piima, umbes peotäis jahu, riivitud kõva laabijuustu, kah peotäis,  vot selline segu. Segada sibulamassiga.
Klaasnõusse, põhi alla, kate peale. Kõige peale riputada riivitud laabijuustu

2. variant:
See segu, mis sai pannil valmis tehtud (sibul, pekitükid, sool, karri) keerata pärmitaigna vahele ja ahju.

Nii.
Nüüd on nad ahjus.
Ootame.
Vaatame.
Ei tea, kas kõlbavad ka süüa?

Kommentaare ei ole: