neljapäev, 15. august 2019

Ülla-ülla!

No ja siin ma nüüd olengi oma umbe kasvanud aia, segaste plaanide, küülikute ja aina pikeneva hostade nimekirjaga. Oi, kuis tahaks neid veel aga see aasta vist ei jõua enam midagi.
Aed on ikka totaalselt umbes, proovin siin lihtsalt järgmiseks aasataks ette valmistada platse, kuhu oli ka see aasta ilulilled ja süügitaimed plaanitud aga kasvatasid hoopis ilu-söögitaime - naati. Ja kui hästi läheb, siis on ka järgmine suvi väga tegevusterohke, nii et ei mingit aiapidamist. Eks ma vist sellepärast eelistangi pisipõõsaid, hostasid ja kõrrelisi - need ei vaja eriti hoolt.


Samuti on minu lemmikuteks igasugu kopsurohud saanud, sest neid ei häiri minu sassis aed ja tegutsevad igal pool jõudsalt.


Väiksematele hostadele rajasin jänkuaia taha väikese kasvuala koos liatriste, helmikpöörise ja ümaralehise kivirikuga.







2 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Lahe, ma ka kogu aeg mõtlen, et kuidas aeda metsikumaks lasta, mõned kohad juba tekivad, aina enam fännan vabaaeda :) Jänksid on sul ka igavesti ägedad.

Ise Hakanud Lillekasvataja ütles ...

Mtsikumaks eks ta ise üksipäini muudkui läheb :D mul siin enamik taimi totaalselt segased, muudkui hullavad ja ronivad üksteisel kukil. Kui see kurjamuse orashein ainult sisse ei roniks ...