esmaspäev, 1. juuli 2013

Suured ehitustööd. 1. osa.



... ehk ehitustandri loomine.


Et kõik ausalt ära rääkida, pean ma alustama heinatööst, mis algas juba nädal enne jaanipäeva.
Eks see oli loomulikult minu idee niita sealt, kust varem polnud niidetud, et saaks ikka madala muruga maad juurde. Et lastele saaks mänguruumi juurde ja et mees saaks ikka rohkem bensiini kulutada niitmisel.
Mul oli nimelt plaan. See plaan on olnud mul juba jupp aega aga kuna see tundus nii kahtlane plaan, ei ole ma siin blogis sellest veel juttugi teinud :D
Aga jah. Kuna me oleme kevadest saati uskumatult tublid olnud ja mitme tõsisema tööga (kasvuhoone ja õunapuud) valmis saanud, jõudsin arvamusele, et meie jaoks pole midagi võimatut. Ja nii saigi selle plaani alguse teostamine ära tehtud.

Tegime heina. Meeletu nostalgia! Ega tänapäeval vist eriti niimoodi enam heina tehtagi? Et õhtul kogud heina kokku, katad kilega? Hommikul jälle harutad lahti, käid bikiinede väel teda segamas-tuulamas?



Ja lõpuks vedasime selle heina aidalakka, sest ega väärt kraami saa lasta hukka minna. Sellel heinal on konkreetne ülesanne, samuti nagu heinast tühjaks saanud platsilgi. Aga sellest järgmises postituses. ;)

PS.: Mul läks kasvuhoones see viimane äbarik roos, mida juba mitu aastat nunnutan, õitsema. Aga Black Magic see küll pole. Nii heletagasihoidlik punane


Kommentaare ei ole: