laupäev, 2. veebruar 2013

Vahtkonna vahetus. Kurb ja pidulik ühtemoodi



Eks me oleme kõik siin maailmas vaid külalised. Kuskilt me tuleme, et painutada ja vormida selle maailma aeda oma arusaamade järgi ja siis kaome jälle ... kuhugile... . Oleme kellegile kingituseks, rõõmuks, kellegile jälle mureks ja pahanduseks.
Sügisel tuli loodusele tagasi anda meie truu aiavalvur, must karvane koer. Tuli mingi imelik, salakaval haigus ja viis sõbra minema. Eks ma sellepärast kah pikalt ei bloginud, et meel oli kurb. Mis sa, hing, seal aias üksi ikka teed. Senini sai ju kõike koos tehtud. Üksi pole see ikka see.

Aga loodus tühja kohta ei salli. Ja paar päeva tagasi sai meil sellest tühjast kohast küll ja koju toodi uus vahimees.






Kutsikas kodunes üllatavalt kiiresti. Kassid olid vahepeal harjunud omaenese kuningriigis elama, nii ikka susiseti uue kaaslase peale ja sooritati protesti märgiks kõikvõimalikke vigur kaugus- ja kõrgushüppeid. Aga kutsikas esitab neile visa järjekindlusega metsikut kassi-võrgutustantsu, vehib sabaga, keerutab, noogutab peaga, kepsutab ümber kasside ja tundub, et kõuts Kreisi ongi juba leppinud uue kaaslasega.
Kui kutsika majja tõime, ütles mees, et kui nüüd peab kogu perele  uued jalanõud ostma, jääb see minu mureks. Tundub, et seda probleemi mul pole. :D Lemmiktegevus paistab olema hoopis teki sisse augu harutamine ja siis sealt kaudu vatiini välja koukimine.
Selline viguriga musirull :)



5 kommentaari:

Nodsu ütles ...

Esimesel pildil mäger, mis mäger, tiba suurem ainult :). Väga vahva olemisega tegelane. Palju hullamise lusti, tähtsaid koerategemisi ja asjalikke asjatamisi uues kodus! Tema eelkäijale, Mustale Karvasele Koerale aga erksaid ja helgeid värve vikerkaare taga.
Olge tublid, kalli!

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Aitäh.
Me ise narrisime ka ennast, et läksime koera koju tooma aga koju jõudsime mägraga ... :)

isehakanud lillekasvataja ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Milda ütles ...

Nii kahju, must oli igavene vahva tegelane, aga mägral on võrratu ilme:) . Meie karvane on ka teki ja padjasõltlane, kusjuures ei alusta ta katkirebimisest, vaid lutsib nagu titt kuni auk sees ja siis tore sisu välja õngitseda. Ilmselgelt nö tissituska nagu virumaal vanasti öeldi.

mustkaaren ütles ...

Vaatasin ka, et esimesel pildil on mäger:)
Tore maskiga koerake, nagu Zorro.