laupäev, 13. oktoober 2012

Normaalse ilmaga normaalne päev


Ometi kord normaalse ilmaga päev! Päike paistis, tuult ega vihma ei kumbagit. Üritasime seda pisut aiatööga tähistada, kraapisime kasvuhoonest viimased välja. Maisirootsud ja tomatitaimed. Riisusime paar kärutäit vahtralehti kokku, see väärt kraam uue mulla tegemiseks ja korjasime natuke veel viimaseid õunu. Sibulõunu, meie pere lemmikud.
Istutasin paar taime kasvukasse talvituma ja paar taime jälle pottidesse, et neid kasvukast tuppa viia. Üks paprika on massiliselt õitsema hakanud. :D huumor kuubis! Eriliselt pikkade juhtmetega taim.
Ja paar viimast tulbisibulapundart sai istutatud. 

Siis leidsime, et aitab küll. Muudki teha. Näiteks koerale vahtralehti pilduda





8 kommentaari:

iirisesõber ütles ...

Meil ka üle pika aja vihmavaba päev,aga tuppa tulles 17.30 ajal hakkas tibama vihma.No mitte ei saa kohe ilma,peab kasvõi õhtul ilusa päeva ära rikkuma!Hea,et päeval lasi roosid ära mullata.

isehakanud lillekasvataja ütles ...

ma täna just mõtlesin, et kas ma üldse hakkangi muldama ... no uuekesi muidugi, need näevad välja kui tillivarred ... aga vanad olijad on mul see aasta kui mastimännid ... mängupurjeka omad küll jah aga pole neid nii vägevaina varem näinudki

MUHEDIK ütles ...

Meil oli ka eile väga ilus, kuiv, tuuletu ja päikseline. Põhiliselt on tööd meil lõpetatud, kui väga otsida, siis ehk midagi leiab, aga ma ei otsigi. Kõndisin ja vaatasin niisama, päris mõnus oli

Northern Shade ütles ...

The two look like they are having such fun playing in the leaves. For a child and a dog, the leaves are not a chore to be raked, but a fun playtime.

It's nice to have some good weather to get some gardening tasks done.

Tsiil ütles ...

Lehtede sees peab hullama! Ah, pagan, kui lapsed suured unustad ära nii olulised asjad :)

Mõnus päev oli. Ma ka nagu see paprika, pika juhtmega :DD

Kimalane ütles ...

Toredad ja lõbusad olete. Ka sügis paistab teil ilus. Ikka samamoodi edasi!

Togram ütles ...

Kõige kõrvalt tuleb ju sügist ka nautida- ja lapsed on lapsed vaid kord. Peagi on nad suured ja püüa sa pubekat lehtedesse möllama saada (kidnlasti on erandeid)

Aga paprika pista potti ja too tuppa. Möödunud aastal olid mu ämmal paprikad tõeliselt võimsad- varred kahe-kolme pöidla jämedused ja oktoobris õitsesid ja kandsid rohelisi vilju. Ämm surus nad suurde potti ja tõi tuppa. Jõulude kanti võtsime eestimaist punast ja kollast paprikat otse toast. Kavaldasime üle!

Ja kui ei lähegi vilja saamiseks, siis huvitav avheldus oleks ikka- kui ruumi selleks olema peaks.

Köögikata ütles ...

Mina olin laupäev-pühapäev tööl, aga nende kahe vahel suutsin oma "vana sõjavigastuse" ehk põlvehäda taas ellu äratada.:( nii et kui ilm lubakski, ei läheks ma mingeid aiatöid tegema. Õnneks on suurem osa tehtud ka. Millalgi tuleks hiidhüatsint (ja kui jaksan, ka daaliad, kui ei, jäävadki, niikuinii mul neile sobivat kasvukohta ei ole) üles kraapida ning roosidele ja teistele õrnematele atru tuua. aga sellega kannatab veel oodata ja jalal paraneda lasta.
Aga lehtedes hullamine on tõsti mõnus.