kolmapäev, 8. detsember 2010

Teateid tegelikkusest.


Lillekasvatajale mõisteti tingimusteta vabadusekaotust 7 kuud. Halva käitumise korral karistusaega pikendatakse.

Kas keegi mingit head täringumängu oskab soovitada?

5 kommentaari:

Mariihen ütles ...

Mina pakun välja, et kujunda ise koos lastega üks aiapidaja lauamäng. (See pakkumine tuleneb puhtal kujul pedagoogilisest kretinismist). Samas õpilaste peal katsetatud ja toimib megahästi.
Aiapidaja mängus võib mänguväli kujutada kogu kevad-suvi-sügis- perioodi. Seal annab teha põnevaid edasi "hüppamise" osi (oled olnud tubli ja tulemused on siis nii ja niisugused). Samas võib ette tulla karme "kukkumisi", kui oled olnud laisk või on seemnete idanemine ikaldunud või on kitsed tõusmed nahka pistnud)...

PS Mulle hakkas omale see idee meeldima :) Hakka või mänguvälja koostama :)

PS Mul homme 6. klassi õpilased näiteks teevad lauamängu ajaloo teemade kohta.

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Juba tehtud need lauamängud ...

Köögikata ütles ...

Ise mängimiseks on ikka yatzy parim täringumäng. No Katanis ja tema laiendites kasutatakse muidugi ka täringuid...ja paljudes muudeski lahedates lauamängudes.
Aga pilt on hea!

Nodsu ütles ...

No ei ole see asi nii hull ühti - kõigest 4 kuud ju veel... siis saab hakata juba lootusrikka näoga aias ringi käima, et millal see lumi nüüd ometi ära sulab (juhul, kui ta siis veel maas juhtub olema), et saaks tõmmata rehaga natuke siit ja natuke sealt ja siis oledki juba märkamatult kätte haaranud labida ja... jajaa, nii ta läheb :). Ikka 4, mitte 7, see ju varsti juba ;).
Pilt on hästi lahe, polegi seda fotokat vaja!

Hiline ütles ...

No mis siis sinuga lahti? Kas tahad täringumängu, mis kestsks 7 kuud???
No sellist lihtsalt pole suutnud siiani veel keegi välja mõelda :)))
A mulle saadeti igavuse peletamiseks üks arvutimäng. Kuramuse tüütu, aga tahtsin teada kuidas lõpeb ja tagajärg - ah ja oh mu hell ja laiaksistutud ahter! Issand kui nõmedad on arvutimängud :DDD