kolmapäev, 31. märts 2010

Eile

Ilmad muutuvad üha kevadisemaks ja lapsed kipuvad kangasti õue. Ega seal miskit teha praegu saa. Kohati on suured märjad lumehangad, kohati püdel pori. Kuna me eile siiski üritasime õues hakkama saada, siis täna ei saa üldse õue. Riided läksid pärast õuest tulekut otse pesumasinasse.
Aga see-eest sai natuke kasvuhoones asjatatud. Tundub, et vara veel sinna midagi külvata, kasvuhoone servade pool on maapind puhta jääs. Keskpaigas on muidugi ok. Ja pisikese külvi tegime kah. Tavalisi asju: salatit, redist, porgandit, tilli ja peterselli. Kuna külvasime kolmekesi, arvata võib, milline segapudru seal on siis. A vahet pole. Supis lähevad nad ka kõik pärast segi.

Midagi erilist praegu ei õitse. Eelmine aasta istutasin sügislill Tivi teise kohta ja näed, ei õitsegi. Tea, kas siis on ära söödud või muidu hävinenud. Kahju kui see nii on.

PS.: Kasvuhoones talvitunud taimedega paistab kõik ok olema. Mul kasvab ka seal see talisibul, varsti saab värsket salatit! Päris pikad sibulavõrsed seal juba olemas.

3 kommentaari:

Köögikata ütles ...

Lahe!
Ma enne puhkust ei jõudnud enam, aga kohe peale puhkust peaks ka natuke mulda ostma ja mingi nurga kasvukast ära täitma ning seemneid külvama. Sula oli ta juba küll.

MUHEDIK ütles ...

Oh, Sul ju siis päris kevad käes. Mul pole enam kasvukatki:(, aga tomatid on küll külvatud:)

Anonüümne ütles ...

kirjavigadest kubisev jutt...