pühapäev, 17. jaanuar 2010

Midagi sparglist

Täna hommikul oli telkust see Jamie Oliveri kokasaade. Väga hea saade. Sain jälle tarkust juurde. Jutt käis spargli ümber. Mul ju ka pisike sparglite istandus.

Ja huvitav retsept oli:
vaja läheb filotainast, see määrida sulavõiga ja laotada lahtikäiva pirukavormi sisse. Et nad tegemise ajal ei kuivaks, võib neid hoida märja käterätiku all.
Piruka täidiseks valmistada juustust, keedetud kartulitest, rõõsast koorest ja paarist munast puder, kallata see filotaignale ja peale laduda sparglid. Siis ahju.

Nii kaua kuni spargleid pole veel (oma esimese saagi saan loodetavasti 2011 kevadel) võib sinna piruka otsa laduda ehk midagi muud. Suvikõrvitsa viile ehk?

2 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Brokkolit!

Eve Piibeleht ütles ...

Tee mis tahad, minus ei suuda ükski taimetoit isu äratada...