laupäev, 6. detsember 2008

Paide jõululaat ja väljanäitused

Sai täna Paides jõululaadal käidud. Tore oli. Seal oli hirmsuurte küünalde näitus ja rahvarõivaste väljapanek. (keda huvitavad Järvamaa rahvariided, kiigaku hiljem mu käsitööblogisse, sain päris head pildid)
Laat oli hea! Ei mingeid Poola riidekraami, kõik puha eestimaised tooted, käsitöö, mänguasjad, sepatööd. Ja muidugi ka suitsupekki ja suured kalad. Ja kommi-küpsist ja lambanahku ja... oi heldeke! palju kraami! Lõbus muusika ja rahvarõivas prouad keerutamas jalga
Lastele oli palju atraktsioone: loomad kiriku kõrval aedikus (kus mu väike Abiline nõustus, et hobune ja lambad aga kitse kohta väitis kindlalt, et põder!)  Ja veel oli liumäed kus lapsed vesisest ilmast hoolimata vägevalt möllasid. Ja "pöialpoiste pesa",soe ahjuga telk, kuhu mahtusid sisse vaid allameetrimehed. Ja seal oli muidugi kubinal päkapikke, kes muudkui suurtest korvidest komme pakkusid.
See püha üritus oli igati korda läinud! Lastel oli rõõmu laialt ja isegi vanurid st. mina ja mees ja tuttavad, keda seal kohtasime ja üldse vist kõik täiskasvanud, unustasid lirtsuva lörtsilume jalge all ja nautisid päeva täiega!

5 kommentaari:

Köögikata ütles ...

Hästi lahe üritus tundub olnud olevat. Tahaks kaaaaa

Anonüümne ütles ...

Eks neid jéoululaatu ju nüüd muudkui tuleb ja tuleb
Lillekasvataja

Hiline ütles ...

Hea, et ma sinna ei satu - poni oleksin endale kaubelnud :)))

mustkaaren ütles ...

Majanduskriisi myhinal tulles ei j6ua me enam Talnas tehtud piima osta. Siis tuleb ka sarvik toanurka elama panna. S88b kartulikoored, katkised sokid & vanad ajalehed 2ra ning vastutasux annab ylitervislikq piima:D

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Kas kaaren hakkab "põtra" pidama?