laupäev, 15. detsember 2007

Jätkub ajatamine

Tõin siis kaks hüatsindipotti ka tuppa sooja ja valguse kätte. Seda ma tegin siis mõned päevad tagasi. Tänaseks on nad juba ilusasti roheliseks tõmbunud ja ka pisut kasvus visanud.Ühel on õienupp ilusti näha.

Tjah, sedasorti eluke on siis toimumas mu aknalaual.

Aga muidu on eluke rahulik ja vaikne. Miskit pole juhtunud. Ma olen sama paks nagu ikka. Ja kui uskuda arsti juttu, siis selliseks ma võiksingi jääda kuni põnnil on aeg kooli minna. Vett olla kõhus nii palju, et ilma arstide abita miskit nö.pidulikku kõhuvalutamist ei saagi tulla. Üsna väsitav uimane ja unine eluke meil siin. Kahju, et pole võimalik ette magada. Vastasel juhul oleks mul paariks kuuks ette ära tehtud see värk. Teen vahelduseks oma käsitööd, söön, magan ja kiusan oma meest. Esialgu ta veel laseb enda kallal sakkida, ju ta saab ikka aru, et mis sest paksust mutist ikka tahta.

Vaatasin, et ka laias maailmas, nii Eestis kui ka mujal kipuvad aiateemalised blogid vaikseks jääma. Pole ka ime. Aeg selline. Eks veebruaris-märtsis kui kevade järele igatsus hakkab tekkima ilmutakse jälle välja blogidesse kribama.

Hüva talveund kõigile aias kraapijatele. Pange soojad sokid jalga ja nautige moosiga teed. Aga andke ikka oma blogide kaudu teada, kui teil mõni huvitav taimekasvatus idee talvel vegeteerides tuleb. Eks varsti ju hakkab see aeg, mil aeg järgmiseks suveks juba plaane teha, seemneid osta jms.

7 kommentaari:

koduperenaine ütles ...

Tore et ootad veel synnitamisega! 6ige aeg on 19 detsember ja ilus poisslapse nimi on PHIL!

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Rimo tahab R-iga nime

koduperenaine ütles ...

Ei pea alati olema R-i lapse nimes!!! Mul viis venda ja neli 6de, yheski nimes pole R t2hte. Phil ikka loodab et kui synnib samal p2eval nagu temagi (19 dets)siis saab nimeks Phil!

isehakanud lillekasvataja ütles ...

No vaata kui armas Phili poolt! Aga eks me pea ikka Rimo sooviga natu arvestama ka, ta nagu autor või nii.

koduperenaine ütles ...

Ma loodan et said naljast aru!

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Sain ikka.

kaaren ütles ...

R-iga nimesid, nagu ka r-ita nimesid on meeldivalt palju. Aga sa oled peale k6ige muu ylimalt tubli aiafriik, qigi enamuse, sh ka minu sibulad puhkavad paxu mudakihi all 6iglast talveund:)