esmaspäev, 21. jaanuar 2008

Mida kõike peaks tegema!
















Esiteks peaks ometi kord midagi ette võtma minu vana 09-ga! Plaanisin juba suve lõpul, et kõpitseme ta üle ja siis müüki, sest mis asja ta niisama seisab. Läheb veel untsu omadega. Aga mina läksin iga päevaga paksemaks ja ei viitsinud kuidagi neid asju ajama hakata. Poiss suvel veel tegi tublit tööd, lihvis roosteplekid üle ja värvis üle. Oleks Poiss vanem, jätaks masina talle aga praeguse seisuga peaks ta (masin nimelt)veel umbes 3 aastat niisama seisma (Poiss on 13 aastane) ja see on liig mis liig.
Ehk kevadel siis õnnestub asjad nii kaugele ajada, et auto saaks uue omaniku. Natuke kahju on ka, mõnus masin on. Äkki jätaks ikka endale.
Teiseks peaks mu kallis abikaasa natuke dieeti tegema. Tegelikult ma ise ka. Lapsed peaksid aga jälle natuke rohkem ja kvaliteetsemalt sööma. Sest Väike Abiline eelistab kõike magusat ja Poiss pubekale kohaselt kartulikrõpse ja hamburgereid. Ainult Pesamuna söömisega on kõik korras. Küllap sellepärast, et ta on veel liiga väike ja tal pole aimugi veel selle maailma magusatest ja rasvastest rõõmudest.
Kolmandaks peaks tutvuma neti ja kirjanduse abiga sellise ebameeldiva tegelasega nagu kedriklest. Tundub, et ta tahab meile elama tulla. Pintseldasin kõik nakkuskahtluses taimed mürgiga üle. On tüüpe kelle vastu ma mitte eriti külalislahke ei taha olla.

Kommentaare ei ole: