teisipäev, 5. august 2008

Arte y pico


Aitähh Deiale äramärkimise ja tähelepanu eest!

Pean omakorda tema aiablogi kiitma, see pole mitte niisama, tõepoolest on hea ja targemaks tegev lugemine.

Ja suur rõõm on mul auhinda edasi anda oma lemmiklugemismaterjalidele:

1. käsitööblogi Freddy'le, sestolen seal tihtipeale piilumas käinud. Tikkimisi. Hea ja ülevaatlik ja sisukas blogi!

2. "Mediterranean Garden Spain" Very beautiful and interesting. And I love those colours and feelings in this blog

3.Prantsuse blogile "Ahah... Le Jardin de Marandon" , Silma jäi see blogi küll nati kummalisel põhjusel aga nüüd olen ikka selle blogi fotosid imetlemas käinud. Ja kadetsen väga selle blogi asukohta: mäekülje peal. Ilus planeering on seal aias kah. Jälle põhjus kade olla.
°°°°°°°°°°°°°°°°°
J'ai trouvé ce blog par hazard. Mais j'ai maintenant souvent regardé les photographies adorables de ce blog. Je suis jaloux de l'endroit de ce jardin, sur pent de la colline. La planification du jardin est remarquable aussi. Encore une raison d'etre jaloux

4. Nodsule, sest tema blogis võib kohata vahvaid fotosid ja toredaid jutte. Oskab huvitavalt kirjutada.

5. "Mary Lou and Cherries too" See blogi on juba rohkem kui aasta minu favoriitides, alati on seal midagi uut ja huvitavat.

This blog is in my favourites almost a year already. There is always something to read or watch.

Tegelikult on neid blogisid veel, kes minu käest auhinda peaksid saama, sest olen nende üllitiste sage lugeja (Kadakas, Köögikata, ja igatsen ka Naano kirjutiste järele.) Ja neid blogisid on veel!!!

Ahh, mis ma siin seletan, mulle meeldivad kõik aiablogid ja nad on kõik auhindu väärt. Aga ehk autasustab neid minu asemel hoopis nende aed kurkide, maitsetaimede ja ilusate lilledega.


*Andes seda auhinda, ei nõua ma kandidaatidelt osalemist :) See on vabatahtlik*
1) Vali 5 blogi, kes sinu arvates väärivad seda auhinda loomingulisuse, disaini, huvitava materjali ja samuti panuse andmise eest blogide maailma, olenemata keelest.2) Auhinna andja lisab postitusse iga saaja nime ja lingi tema blogile.3) Iga auhinna võitja paneb auhinna oma lehele ning lisab lingi, kellelt see auhind on saadud.4) Auhinna saaja ning andja lisavad oma postitusse ka lingi "Arte y pico" blogile, et oleks teada, kust see auhind on alguse saanud.5) Auhinna andmisel kopeeri need reeglid oma postitusse.
You have to pick 5 blogs that you consider deserve this award for creativity, design, interesting material, and also contributes to the blogging community, no matter of language.2) Each award has to have the name of the author and also a link to his or her blog to be visited by everyone.3) Each award-winning has to show the award and put the name and link to the blog that has given her or him the ward itself.4) Award-winning and the one who has given the prize have to show the link of "Arte y pico" blog, so everyone will know the origin of this award.5) Show these rules.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

merci pour ce commentaire sympathique...
Bienvenue au jardin de Marandon où des surprises vous attendent.ahah...