pühapäev, 25. mai 2008

Ja sellised nad juba ongi!

No küll oli keeruline pildistada neid kassipoegi! Muudkui sehkendasid ringi. Kümnest pildist üks oli nii enam- vähem. Vöödilist ei saanudki pildile, hoidis end tagasihoidlikult pesas, keeldus välja tulemast. Punane poiss on aga väga tragi, üldse ei taha pesas püsida. Niikui keegi neid vähegi uudistama läheb, ronib kohe pesast välja ja hakkab kusagile marssima.
Paar päeva tagasi said kõik kassid ussirohuga nö. profülaktiseeritud. Head rohud on tänapäeval välja mõeldud. Selline kassile hästi maitsev pasta. Vanasti pidi mingit tabletti kassidele suhu toppima. Arvata võib, et see alati ju ei õnnestunud.
Oi, nad on vahvad! Niisugused sehkendised. Ja kassimamma on hästi kaitsev. Välguga pilti teha ei luba, astub ette. Tubli emme, kas pole? Õige ju kah. Teistel silmad ju alles arenevad, sina seal oma välgutamisega.



2 kommentaari:

Hiline ütles ...

:) See ussipasta on hea jah, kahju, et ei saa suurele volaskile anda, meil see 8 tableti sissesöötmine tõeline tsirkusenumber - bernal haistmine nii hea, et šašlõkiliha tüki seest ka haistab välja.

elfriide tramm ütles ...

ohjeerum, seda punast vaadates tuleb endale ka tahtmine kass võtta :)))