laupäev, 20. juuli 2013

Lillekasvataja moenurgake




Selle blogi kirjutamist alustades, nii umbes miljooon aastat tagasi, oli mul paar kindlat mõtet, millest kindlasti ühte-koma-teist jutustada tahtsin. Üks teema oli aedniku riietus ehk aiapidaja rõivamoed. Ärge siin kergitage kulmu midagi! Daame on ikka daame, mis sest, et varbad ja sõrmeotsad mullas siblimisest parkunud ja pea kapsamõtteid täis. Daame peab olema stiilne! Lillekasvatajast daame peab olema ekstra stiilne!
Nii, et kui plaan korjata äraõitsenud õisi valgete õitega aias, soovitan rõivastuda valgesse kostüümi:


Ja kui plaanis korjata kurke või noppida/lõikuda ülearuseid võrseid õunapuult, võiks daame rõivastuda pisut rohelisemalt. Hooaeg soosib ka pearätikuid volange :)


Noorematele aednik-daamedele soovitab Lillekasvataja moenurgake pigem roosa-romantilist, aga ilmtingimata koos volangidega!



Samuti ei ole aiamoeloojad unustanud ära meesterahvaid: härrasid-turvamehi. Must mask ja lennuvõimega sinine keep on sel hooajal tõeline moeröögatus!



;) Jäägem moodsaks!

11 kommentaari:

Mariihen ütles ...

Väga lahe!!!
Volangid mulle meeldivad! :)

Neljandik ütles ...

Oh, kui vahva moedemonstratsioon aednikele. Ja mina olin veel oma Põltsamaa tööriiete poest saadud oranžide taskutega tunkede üle õnnelik - rohkem volange aeda!

Eve Piibeleht ütles ...

Volangid mulle meeldivad, kahjuks on neil kalduvus roosidesse kinni jääda...

MUHEDIK ütles ...

Äge jah! võta veidi valget, lisa sitse-satse ja kohe tulevad lossiproua mõtted pähe :) ja need ju tööd ei sega, pigem vastupidi. Energialaks:)

Futu ütles ...

Väga stiilne.:)

Unknown ütles ...

Äge värk!

Tsiil ütles ...

jaa, aedniku unistus - volangid ja kübarad ja päevavarjud :D

Krissu ütles ...

Vahva! :) Mis selle esimese pildi kaunitari nimi on?

Ise Hakanud Lillekasvataja ütles ...

Gentle Shepherd

mustkaaren ütles ...

Suur tänu aiarahvale stilistinõu jagamast, egas meil 50 aastat juurutatud kotjate dressipykside mood ei saa olla ainus kostyym väärikale aednikule. Mis puutub tööpykstesse ja tunkedesse, siis sobivad need ehk tõesti paremini karvastele meestöötajatele, aga mina kui siledamat sorti mittemeestööaja ei armasta suvel palavaga ihu kylge kleepuvaid tunkesid. Siis on abiks justnimelt kerged heledad naturaalsed materjalid ja avarad mugavad lõiked. isegi mullatööde juures - päikese käes, sooja kuurordikliima tingimustes on ka kivide laadimine puhas rõõm, mida ebaõnnestunud riietus rikkuda ei tohi!

Kimalane ütles ...

Oled romantik! Väga ilus ja armas.