reede, 24. august 2012

Meil on palju tegemist



Näiteks kirjutame ja joonistame näpuga sopa peale, solberdame lompides ja jõlgume niisama ringi.
Täna olen üle hulga aja jälle omapäi koju jäetud, alustasin tasapisi juba puude "võrgutamisega" st. lõikan ära noortel puudel ülearused oksad, lõikan maha tüve ümber pikaks kasvanud heinad ja sätin vanast aiavõrgust tehtud "torud" neile ümber. Tänasida toimetusi ära lükka homse varna, sest homme pole äkki aega ja siis on jänesed jälle talvel mu puukeste kallal.

Teiseks ootavad mind kasvuhoone rõõmud. Tomatid eelkõige. Sissetegemiste vaeva mul sealt poolt arvatavasti eriti ei tule sest kurgisaak on niru. Tomateid on küll rohkesti, kobarad on vägevad aga valmimine aeglane see aasta. Uus sort tomatit Citrona`ga olen väga rahul. Tomat on vahva kujuga ja maitselt päris nämma, võib teine kordski kasvatada.


Suvikõrvitsa-sõstra-õunamahl sai ka täitsa ok. Suvikõrvits andis päris hüva lisameki, sellise mõnusa maheduse, mida sõstra hapu ja õuna õunamaitse :D just vajasidki. Proovin teinekordki.




4 kommentaari:

Tsiil ütles ...

Muidugi on tegemist palju :) Lombid on maailma kõige mõnusamad asjad. Vaatasin ühel laussaju päeval, kuidas ema läks pojaga üle tee. Poiss vahetas mitu korda jalga, et saaks ikka kõnniteeääre lombile pihta. Tal oli nii tore :)

Mina loodan, et mul jäneseid pole ja mutid ehk puid ei söö.

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Looda, looda! Jänes naerab viimasena! Muttidel on muud moodi tehnikad: nad oskavad värskelt istutatud puid peenrast välja lükata

MUHEDIK ütles ...

Toimekad tegelased, las lodistavad, peaasi, et terved oleksid.

Jänesed ja kitsed tuleks metsa ajada, maisaaaru, miks neil pidevalt aedadesse asja on:(

Nodsu ütles ...

Jaa, pori- ja mudamängud lihtsalt peavad olema! Mis lapsepõlv see muidu on, kui lompides ka lustida ei saa? Olime kaks päeva linnas ja kui eile õhtul tulime, mängis poiss vihmaga õues ja pätserdas poris, nagu poleks vihma oma elus enne näinud :). Tuleb sügis, läheb külmaks, ega siis enam ju ei saa... vähemasti mitte nii mõnuga :).