teisipäev, 20. aprill 2010

Kokkuvõtlikult ilmast

Kevad tuleb see aasta aeglaselt. Peaaegu iga öö on öökülmad päris krõbedad ja hommikuti maa valge. Seetõttu on ka taimedel suht aeglane areng. Lagedail kohtadel on mõned tulbipeenrad alles tühjad

6 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Arvan, et ega ta nii aeglaselt tulegi, meil tavaliselt selle aja peale alles hakkab lumi ära sulama:) Lihtsalt tänavu sulas see jahu-suhkrusegu väga äkki ja kiiresti ja soe ei jõua lihtsalt nii kiiresti järele. Annabki aega veidi aeda korrastada, muidu peaks end surnuks jooksma.
Meil täna öösel -3 ja maa krõbiseb

Eve Piibeleht ütles ...

Meil hommikul kell 8.30 -1,4 ja ka maa kõvavõitu

Köögikata ütles ...

Meil oli ka maa nii kaua härmas, et riisuma sain alles kl 11 hakata. Väga hea, sain võimaluse enne natuke roose lõigata ja muid vajalikke töid teha. Jummel, neid on veel mitmete täistööpäevade jagu karjumas ees, aga muru riisumisele läheb veel mitmeid päevi ja see on ülemusel prioriteet nr 1.

MUHEDIK ütles ...

See ilmselt ka sellepärast, et kui muru on korras, tundub kogu aed korras olema:)

Hiline ütles ...

Jajah, muru sai ainult nädalake korras olla ja naabrinaine imestas, et miks ma lillepeenardelt eelmisel suvel vedanud mulla olen ära vedanud. Nii et jälle bossetama ja peenraid mullaga täitma - no mitte ei taipa, kuhu muld kaob, kas tõesti mullamutid pistavad nahka või aurustub koos lumega?

Tsiil ütles ...

Mul on aias mõned mullasööbivuse? kohad, kus sügisel on muhk ja kevadl niuhti - jälle lohk :)
Ühe sellise vastu aitas ikka väga tõsine täitmine.

Külm on Tartus ka, aga õnneks mitte väga oluliselt.
Samas õhema tennise talla alt hiilib nii läbi, et tunnen kui külm maa alles on.