pühapäev, 24. veebruar 2008

Lugemine

Mees ostab vahest ikka mõne "Maalehe", mille vahel siis "Targu talita" saab kohe minu kätte. Selles ajakirja-natukeses on päris tihti head lugemist.
Esiteks sellise "linnupesa" tegemine. Ta näeb vahva välja. Peaks proovima.
Teiseks jutt palmidest. Ma pole ju kunagi eriti mingeid toataimi pidanud. Va. see jõulukaktus-palmimamma. (Panin tolle kaktuse potti ka oma viimased 4 palmiseemet. Las kasvatab veel omale "poegi". Tal tuli see ju nii toredasti välja.)Seetõttu jääb teadmistest väheks oma palmibeebide ja palmlehiku tarbeks.
Kolmandaks jutt vooljast pargitatrast. Mina küll aru ei saa miks teda ohtlikuks peetakse. Ühe korra ma tarisin siia terve posu juurikaid. Välja läks. Ja kui teda peetakse ohtlikuks sellepärast, et ta suudab tekitada pisukese 10x10 meetrit dzunglikese, siis sellisest maalapikesest mul küll kahju ei oleks. Ta on ikka NIIIII ilus septembris oma õitsemisega.

1 kommentaar:

Kadakas ütles ...

Yep, ma ka ise maalehte ei osta, aga siis on küll hea meel, kui ämma käest targu talitad minu poole jalutavad :)
Ja nüüd...tadaradadaa!... tahan teada anda, et tubli aastaringse asjaliku blogimise eest on mul au sulle "E for Excellent" tunnustusmärk üle anda! Ole kena, tule järgi http://www.kadakaaed.blogspot.com/ !
Sry, ma olen see viimane äbarik, kes ei oska aktiivseid linke kirjutada.