reede, 25. jaanuar 2008

Beebid ja beebid.

Väike Abiline on tõepoolest abis. Muudkui seletab oma laulva häälega, et beebi ja beebi ja muudkui toimetab. Praegu paneb ta Pesamunale tekki peale. Kui Pesamuna teises toas üles ärkab ja häält teeb, on Väike Abiline esimesena lapse voodi juures vaatamas.

Kui Pesamuna tudima läks, saime aega tegeleda teistsuguste beebidega. Nimelt tegime ära selle pisikeste palmiistikute ümber istutamise. Juurikas on jah, tõepoolest selline pikk tugev ja poti põhjas keerdus.
Tõstsime ka aknalaudadel taimi ümber. Sättisime rohkem valgust tahtvad taimed lõunapoolsele aknale. Tuleb välja, et saime küll see aasta suuremad aknad aga osadele taimedele on ikka vähe valgust. Mehhiko vanikkuljus näeb välja nagu teatri mask: üks külg nutab, teine naerab. See tähendab, et aknapoolsel küljel kasvavad suured ja rohelised lehed, toapoolsel aga kipuvad sootuks kuivama või on lihtsalt väiksed ja heledad. Näiteks kippus mul Mikania sootuks välja minema. Asus lõunapoolse akna ülemises nurgas ripp-potis. Nii kui viisin idapoolsele aknalauale, ajas end kohe kohevile ja võttis värvi juurde. Huvitav, kui ta suvel õues oli, ei saanud ma küll aru, et ta millegi suhtes kapriisne oleks.

Kommentaare ei ole: