reede, 6. juuli 2007

Suvikud, püsikud ja umbrohi 3.osa

Dadaa!!! Trummipõrin ja pasunad! Võttis aega mis võttis aga lõpuks sain tehtud veatu foto taimest nimega Bartonia aurea. 1-aastane.





Ilusad umbrohud: moon ja harilik põisrohi. Põisrohi ei ole just umbrohi, sest peenrasse ta ei tüki. Aga mehe niidetud murumaale tekitab ilusaid miniatuurseid põõsatutsakaid.
Vahepeal sai jälle shoppamas käidud: üks siberi kontpuu Spaethii ja Thurnbergi kukerpuu ....(sordinimi) ja lisaks võtsin veel ühe sinihalli hosta Frances Williams.
Mõni päev tagasi tõin metsa servast ka mõne pisikese läätspuukese. Need põõsakesed lähevad kõik minu pügatud pallikeste ritta. (vaata 16.aprilli tegemisi) ja siinsamas on ka jätk minu 24. aprilli sissekandele: potikestes kasvavad puukesed mis päritolult siis Lõuna-Prantsusmaalt. Lisaks on seal veel näha üks kuldvihm, lavendel, ...(õige nimi otsimisel)vaher ja ubapõõsad.
Veel üks hurraaa!!! Pääsukesed said valmis!

4 kommentaari:

kaaren ütles ...

Ait2h kommi eest! See on v2ga 6ige, et mingeid asju m6eldes, et mitte 8elda pidevalt leierdades nad kasvavad, eriti kui lahendustele ei m6elda. Mulle aga sobib edasiminek, mitte magusas valus pyherdamine:) nagu paistab, ka Sulle & teistele teemablogi pidajatele. R66m n2ha.
Aga Sinu aia kollexiooni t2ienemist j2lgin huviga. Ka umbheinad nagu p6isrohi & moon on omas 6iges kohas kaunid, muidugi mitte nt roosipeenras:)

Colin and Carol ütles ...

http://bp3.blogger.com/_a8dEMfZYPgA/RhHkKUVbRMI/AAAAAAAAAG0/H5PMzNm5L8g/s1600-h/P1040349.JPG

Could not open your picture link to help identify your mystery tree
Would you like to try again?

Naano ütles ...

Bartonia aurea - kollane mentseelia, pole kunagi kuulnud sellest taimest. Igaljuhul väga ilus. Ma pean hakkama ikka nende üheaastastega rohkem sõbrustama.

Ma näen, et Sul ka "ilusad umbrohud" kasvavad. Nagu Sa tead, mul ka. Mul tekkis selle umbrohtude kasvatamisega seos: Sa privas mainisid, et seal Gardening Blog Directory´s kõigil uhked aiad ja Sina endise kartulimaaga... (mina ikka ka). Lugesin ükspäev sealtsamast GBDst, et esialgu pidas selle saidi tegija Eestit hoopis Aafrika riigiks. Nii et paljudele sealsetele blogijatele esindame me mingit kauget tundmatut kohakest aafrika suguharude stiilis, nö. tõsimeelne eksootika. Aga vähemalt jälle üks inimene suures maailmas teab nüüd, kus Eesti asub. Nii et meie liitumine selle kataloogiga oli positiivne üritus kogu Eesti riigile.

Anonüümne ütles ...

I visited various blogs but the audio feature for audio songs current at this website is
really superb.

my web blog ... Flex Belt