esmaspäev, 16. juuli 2007

Mõrvad Kurksomeris

HOIATUS:nõrganärvilistel mitte lugeda!
Sissejuhatus: ennevanasti sai vaadatud ikka seda va "Mõrvad Midsomeris", kuni tüütama hakkas. Olen üsnagi krimkade fänn kuid need storyd hakkasid häirima oma segasuse ja ebaloogilisusega. Pluss veel see, et kui ikka nädala aja jooksul ühes külas järjepannu 4-5 inimest sureb vägivaldset surma, on see jõledus ja katastroof, ning seal pole midagi pistmist hallide ajurakkude liigutamisega.

LUGU:
1. peatükk
Juba aastal 2006 juhtus Kurksomeri külas kummalisi seiku. Elu oli ilus, päike sillerdas taevas, kuid kui oli aeg saata noored täiskasvanud külaelanikud kausiga Köögilinna ekskursioonile, avastati, et nad on salapäraselt kadunud.
Kohutav, kohutav
2.peatükk
Kui saabus 2007. aasta kevad, tundus, et Kurksomeri külas on elu hoolimata eelmise aasta kummalistest juhtumistest vägagi normis. Noored sõitsid kausiga ekskursioonile ja elu oli just selline nagu peab.
Aga!... üks hommik kui kauss ootas jälle sõitu tulijaid, tuli välja, et neid polegi! Oli aeg kutsuda kohale uurija Kurkman.
Kurkman uuris ja puuris ja ütles oma abiuurija Kurkistele:" Ta on liiga kaval! Ei jäta jälgi. Meil ei jää muud üle kui teha nägu, et me ei uuri , ega puuri enam midagi. Küll siis see alatu kurjategija vea teeb!"
3. peatükk
Kurjategija tegigi vea.
Keegi ei aimanud, et kohalik Kurksomeris töötav valvur Mustkere ongi hirmus röövel. Iga õhtu, tehes oma tavalist ringkäiku, püüdis ta Kurksomeri elanikke ja kugistas nad elavalt. Kuna ta kunagi vahele polnud jäänud, kaotas ta valvsuse ja ta tabati otse teolt.
Oi, tal oli piinlik.
4. peatükk
Kurjategija on vahistatud. Siin on tema fotod vasakult ja paremalt:

3 kommentaari:

mustkaaren ütles ...

Midsomeri seeriate kohutav koolnutehulk ei ole mullegi eriti meele j2rgi. Muidu olex kyll tore inglismaa kombeid & ilusaid aedu vaadata:) aga k88giviljaarmastajast koer pole ilmselt mitte haruldus. Meie suur 6uekoerake armastas varem 6unu:) uus teema:
aga mida teha elajaga, kellele meeldib pehmel peenramullal lamada?

Naano ütles ...

Eriti tore on seal Midsomeris fakt, et ka mõrvarid on enamjaolt samast külast. Väga kole koht igaljuhul. Meil ka peres palju arutletud selle teema ümber: et need inimesed sealt lõpuks ka otsa ei saa.

Kurjategija pildid on muidugi täiesti vapustavad. Kas selline oli karistus?

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Ei, see seal on veega mängimine. Karistus on ikka see, et nii kui kurgipeenra juurde satume, hakkame vaesekese kallal näägutama, et oi kui piinlik jne
Mõjub küll. Täna saan jälle paar purki sisse teha.