pühapäev, 1. juuni 2014

Olen rohelises, ootan roosat :)


Minu priske piimalille mõõtmed praegu on umbes 1.20 ja ta on super kuhik.
Ometi kord pääsesin peenardesse rohima, kõik peenrad on nii jube-jube rohelised. Ja kadusid on: valgeõieline moosesepõõsas ikkagi ei pidanud vastu, valgekirju mets-viinapuu on kahtlane (ikka veel kuivanud roots) ja korea kannikest pole ka kohanud (ega ei mäleta ka, et kuhu ma ta istutasin).

Aga mul on super uudis! See aasta hakkab mu roosa robiinia õitsema! Ja mitte ühe õiega vaid vist korraldab uhke etenduse! Juhhei!!!

PS.: minu lambavaip on ikkagi miniatuursete kribalatena alles, multshisin teda liivaga ja laulsin talle natuke Mehhiko laulu. Ehk aitab ja saab omale jalad alla.

4 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

uskumatu piimalillejuhi tõesti, lambavaip on minul ka kribalatena välja löönud, ongi hea, et see ilmatu edasipüüdlev lataks koomale saab ja robiinia on õitsemise ajal võrratu :D

MUHEDIK ütles ...

Rohelised lehed ja rohelised õied on koos imeilusad.
Ma just täna avastasin, et 2 aastat hästi elanud valgekirju metsviinapuu hakkab lõpuks lehtima, tänavuse imeliku kevade juures peab olema kannatlik. Kui Sa istutasid ta sügavamale, võib veel üht-teist ka juurmistest pungadest tulla.
Ja roosal robiinial pole ka meil häda midagi, aga etendust ta korraldama vist ei hakka.

Tii ütles ...

Ma juba mitu aastat plaanin kuldse piimalille aeda toomist, kuid samme selleks astunud ei ole. Aga nüüd ma näen võimalust. Kui tüli ei tee, siis palun tee midagi temaga, et ma saaksin kohe niimitu, et võiks hakata nimetama puhmaks, mitte üksvarreks. Mäge nagu sul ma päris ei igatsegi.Praegu peaksid ka pistikud juured alla võtma, aga kui mitte, siis augustis ehk kah pole hilja.

HelveL ütles ...

katsun Sulle uuesti valget moosesepõõsast kodustada.