laupäev, 14. juuni 2014

Lubadus, mida on mitu aastat lubatud, hakkab täituma.


Ometi kord pääsesin aeda rohima!!! Ilm on küll selline - nii ja naa aga rohimist ja aias tegutsemist ta ei keela. Esimese hooga muidugi tekib totaalne segadus: no et mida ma täpselt kaevan siis? Siis aga hakkan kuskilt otsast pihta ja asi hakkab vaikselt edenema. Peenrad on täis massiliselt lopsakat umbrohtu, ei ole üldse imestada, et mõni pisike kultuurtaimeke seal segaduses ära kaob. Aga asi ikkagi paraneb, aastaid tagasi suutsin ikka palju hullemat kaost tekitada, kui praegu.
Kõige toredam on see, et meie kohalikku maavara - liiva, on just parasjagu piisavalt, et ei peagi vist liivakoormat ostma hakkama. Jagub välisukse trepi jaoks ja terrassi jaoks ka. Ja minu peenardesse jagub seda kraami ja lastele liivakasti ja ...
ühesõnaga - nagu plaanitud vähemalt kolm aastat, kui mitte rohkem, on olemas meil koorem liiva!


PS.: Mul on üle massiliselt sinist iisopit, sügislilli ja ... eeee ... vist korraldan varsti enampakkumise mingi kahtlase roosi peale. Näe, ostsin omast arust valge roosi. See sätib end õitsema aga hoopis punase õiega. Ja seda keset minu valget peenart! Ennekuulmatu nahhaalne käitumine ja kommetest mitte kinni pidamine! Isegi umbrohud üritavad dress codest kinni pidada ja muutuvad seal aiaosas heledaiks aga näe, roosile ei sobi selline värk.


Järgmisel fotol on nüüd see imeline kurereha:



 



Valgelatv, ehk täpsemini valge sinilatv.


8 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

näed sa, Su robiinial ka roosad õied :D aga liiv on kuldaväärt maavara, kruus oleks veel parem, meie peame 1 koorma kindlasti ostma, muidu välja ei mängi

Krissu ütles ...

Mõnus meeleolu. Ja see valge sinilatv!!!!

Tsiil ütles ...

See imeline kurereha on aas-kurereha `Splish-Splash`:)
ja sul juba kõik rohitud :D

Neljandik ütles ...

See oli küll kärme rohimine. Iisopit tahaks küll väga aga kahjuks ei saa ma teda vist nii kaugelt kuidagi kätte

MUHEDIK ütles ...

Kurereha on imeilus! Kas see lubadus käis roosa robiinia kohta? :)

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Roosa robiinia kohta käis teine lubadus. Ta ise lubas juba mitu aastat, et on nii suur juba, et teeb mõne õie

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Neljandik! Ma saadan postiga?

Neljandik ütles ...

Ära nüüd postiga saatmisele küll oma väärtuslikku aega kuluta, äkki mõtleme midagi ikka välja. Kokkutulekule ma ei jõua aga ega Sa Ellamaa aiapäevadele augustis tule?