esmaspäev, 24. veebruar 2014

Tekkis plaan

Vanas liivakastis keset õue ei mänginud keegi juba eelmisel aastal. Tekkis plaan, et äkki rajaks sinna see aasta salatipeenra kõrgpeenra põhimõttel. Küsisin laste käest ka, et mis nemad arvavad. Nad maalapsed, mis nad ikka arvasid. Pole ju nende maailm piiratud ühe kindla platsiga. Mängimiseks head on ka mutimullahunnikud, kivid, sammal, võsa ja saepuru. Salatipeenar sobib liivakasti küll. Ka see on omamoodi mäng.

6 kommentaari:

Tsiil ütles ...

heh, oleks mul ka mõni selline liivakast :) Hää mõte!

MUHEDIK ütles ...

Nutikas!

Neljandik ütles ...

Hea mõte jah.Ma olen ise ka neid maitsetaimekaste kadetsevalt piilunud aga liivakast on meil veel vägagi aktiivses kasutuses.

Futu ütles ...

Mul oli mullu ukse ees väike kõrgpeenar murulaugu ja muu staffiga. Polnud suur, oli kena ja praktiline, kuid kippus läbi kuivama. Pidi 2 X tihemini kastma, kui muid maid.

mustkaaren ütles ...

Väga hea mõte. Ka meil on liivakast unustatud asi, igal pool mujal on huvitavam. Petersell, petuuniad ja herned liivakasti, lapsed puu otsa onni, ja kõik on rahul.

thulannguyen ütles ...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.