laupäev, 12. mai 2012

Paar sõna hotellist


Hotelli kohta peab ka midagi ütlema, kuidas muidu. Nimi Kakitis, asukoht umbes kaks kilomeetrit linna keskusest ja laadaplatsist. Samamoodi maalilises paigas jõe ääres tolle kõrge kalda peal. Ja klientideks vist põhiliselt eestlased. No vähemalt too hetk olid. :D Otse hotelli kõrvalt algasid nood seiklusrajad, milledel mina isiklikult ei kavatse kohe kindlasti kunagi osaleda. Kole küll aga kardan kõrgust. 
Ülejäänud inimesed aga ei karda ja nende jaoks on seal selliseid radu päris palju. Erinevas astmes erineva vanuse ja kogemuse tarvis. Otse hotelli lähedal on kaks rada ka väiksematele lastele. Järgmisel fotol on eespool näha lasteaialaste rada ja kui hoolega pilti uurida on nn algklassilaste rada seal taga :D Vähe kõrgemal.
Uhhuu, õudne. Mina iosiklikult eelistan jalge all kindlat maad ja näpu vahel fotokat, et jäädvustada neid ilusaid vaateid metsadest ja jõeorust.



Pildista kuidas tahad, tegelikku ilu fotokas ikka edasi ei anna.



 Hotellituba oli kah igati sobilik meie kamba tarvis. Kui lapsed avastasid kahekordse nari ja selle, et televiisoris on eraldi kanal Käsna Kallega, leidsid nad, et me võime sinna jäädagi.
Meie tuba asub järgmisel pildil täpselt laste taga, see rõduga :)


Klõpsisin ka tolle pingi pildile, sest miks mul ei võiks sellist pinki aias olla?
Või toas sellist kaminat:


Ja laes selliseid lampe?



PS.: see kamin ja need lambid olid hotelli söögisaalis. Oli väga meeldiv reis ja loodetavasti läheme järgmine aasta jälle.
Üks asi oli küll, millest ma seal, just laadaplatsil, puudust tundsin. Teate, sellisest väikesest tahvelarvutist. Mis on sul kenasti käekotis, kui vaja, võtad välja ja  ...Oh ei, mitte sellepärast, et ma omadega päris uppis arvutisõltlane oleks (nojah, mkmh) vaid vaat kui hea oleks seal laadal olnud taimede kohta informatsiooni saada. Unustasin eelmises postituses mainida, et üks hea abimees suhtlemiseks oli meile seal L A D I N A  keel. Seda mõistsid ju kõik aiapidajad. Aga mõne uue või vähetuntud sordi puhul ei tea ju kas ongi mõtet seda endale tahta kui kasvutingimustest pole õrna aimugi.

1 kommentaar:

Krissu ütles ...

Nii huvitav! Esimene pilt juba on nii muinasjutuline...edasi ka väga muljetavaldav.