reede, 23. detsember 2011

Lillekasvataja pööripäevane tervitus :)


Egas midagi, lugupeetud aiablogijad, muidu-aiandajad, sugulased ja teisedki. Eestis on need va pidustused jõulud-jaanipäev tsipa nihkes, päris pööripäevadest tibakese möödas. Vat ei tea, miks see nii on. Igal juhul oleme meie juba teel kevadesse, juba hulka lähemal võimalusel jälle seemneid külvata ja käpuli mööda aeda roomata. :D
Soovin kõigile järgmiseks aastaks õnne, särtsu, tervist ja tarkust. Ja isiklikku head silmanägemist või häid prille, et uut ja huvitavat aiakirjandust lugeda. Ja et näpukrampi ei tuleks, et teistel oleks ikka midagi uut ja huvitavat teie blogidest lugeda. Ja hoidke ja armastage oma kalleid (inimesi ja kapsataimi), sest nii saab neid hulka rohkem olema kui enne (nii inimesi kui kapsataimi) ja nautige iga koos oldud hetke. Sooja südant teile kõigile!
Ja tarige ikka igasugu erinevaid kõrsi-varsi koju, mis sest, et vahel tundub liiale mindavat. Teate, mis täna tehtud, see homme hooleta! Üks aasta ostad, teised aastad kasvatad, jagad ja paljundad. Tööd, rõõmu ja suhtlemist rohkem kui rubla eest! (no mis totter väljendus see mul on, see rubla jutt?! See tuleks vanasse aastasse jätta...)
No näete, minu krüsanteemid on täiesti toimivad:
Igerikud küll aga toimivad. Lasen neil veel pisut olla, siis viin sauna-eesruumi. Seal on valge aga paras jahe. Üks aasta mul talvitusid ühed krüsanteemid seal, väga rahul olid. Loodetavasti saan ikka ilusad taimed kätte. Saavad minu aianduslikuks katsetuseks aastal 2012.
Õnneks pole kõik minu toataimed sellised rootsud :D
Kuuking ajab vapralt oma võrset, loodab õitsema minna. Mina loodan ka. Muidu oleks piinlik, et taimi piinan või midagi. Tahaks ju ikka hea olla :P Aga ma ikkagi arvan, et talle meeldib selline vannitus-istutus meetod, mis tal siin on. Mees kommenteeris kah seda minu pikale veninud vanni-aega, et no mis siis, et oligi vihmaperiood, ta ju vihmametsataim.



Ja alpikann on kui pöörane.



Ta on õites juba mitu kuud ja kes viitsib fotot lähedalt uurida, näeb, et teine sats õiepungi on kobaras veel tulemas. Ju talle meeldib see koht.
Nii et jah. Olgu teie elud ka õiterohked nagu minu toalillikesed. Tsauh!

8 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Sulle, Su kaasale ja suurele/pisikestele pudinatele samuti ilusat pühadeaega-ja värki!

Mariihen ütles ...

Ilusaid pühi ja lahkeid päkapikke Sinu perele!

kaaren ütles ...

Eur - Eesti Uus Rubla:)
Me sydamest t2name ja soovime Sulle uuel aastal palju toredaid (aianduslikke) liialdusi:)! Usu mind, see on tore;)
Ja k6ik muu olgu samuti tore nagu p88rip2ev p2ikesega.

deia ütles ...

Ilusat pühadeaega Sullegi ja Su perele!

ja liialdame-liiderdame aias ikka edasi :D

Eve Piibeleht ütles ...

ilusaid pühi!!!

Tsiil ütles ...

Mõnusaid pühi ja päikest siitnurgast ka:)
Tserviti, tserviti, õpetas tsiil :D

Köögikata ütles ...

Kõike seda vahvat Sullegi!

sublumme - lumme võiks sukelduda küll

Mari ütles ...

Kõike kaunist!