reede, 9. detsember 2011

Aalujate KT tõenäoliselt suve II pooles

Eelmise teema kommentaar kiskus na pikale, teen hoopis eraldi teema. Ilm on nii kole täna, tiba külma ja marupalju tuult, hing vajab lohutust kohe, mõtleks parem ilusast suvest.

No vat jäin mõtlema, et meil on vedanud. Kõik kokkutulekud on möödunud ilma vihmata. Huvitav, kuidas see üldse võimalik on? Igaks juhuks plaanisin paar vihmase ilma tegevust ka, näiteks kabemäng kasvuhoones. :)
 Teiseks kangasteljed oleks ka kena kuskile üles panna. Nii et kes pole proovinud oma elus vaipa teha, saab seda siis proovida. Ühisvaipa me tegema ei hakka, sest esiteks, pole meil ju nii palju aega ja teiseks- mis me selle vaibaga pärast teeme? Lõigume tükkideks?
No teiseks võiks teha mingit kunstiasja või vana-aegse meetodiga keraamikat. Peab mõtlema, et mida ja kuidas nimelt. Et ikka aias kuskil seda asja äkki saaks kasutada.
Ahju tegemist, ei tea, kas saaks koos teha. Ma loodan, et äkki saaks teda siis juba koos kasutada. Ühine pizza küpsetamine? No nii kaua kuni ahju pole veel, ei saa seda plaani võtta.
Üks müürsepa-töö on küll mul plaanis veel. Vot seda võiks küll ... vaat nimelt see Hilise prügikastivarjaja on üks super ehitus. Tekkis küsimus, et miks mul sellist asja ei ole? Vundamendi-auk kaevati sügisel valmis küll. :)

Nii et tegemisi nagu oleks. Tõenäoliselt tuleb mõni veel juurde ja mõni vajub unustusse. Äkki on Tsiil selleks ajaks midagi huvitavat õppinud, mida oleks vahva teistega jagada?
Ja ajaks pakuks suve teist poolt. Vist. Sest kevad on küll lahe aeg, eriti see hirmvarakevad ja hirmvarasuvi, eks ikka minu tulbikeste pärast aga see aeg on teatavasti aiapidajale töörohke. Tõenäoliselt kratsib siis igaüks omas aias ega taha kuskile sõita. Nah, välja arvatud ehk kuskile puukooli või aianduspoodi või ...teate ju küll.

6 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Jajah, täitsa õige mõte, suve II pool on parim, siis jõuab veel mingit tutsakad ka veel pottidesse pista:)
No Tsiil ilmselt hakkab Sulle kiviparketti panema, vbl mõned mehed kah ja ühisküpsetamiseks on meil Köögikata, teised...kas lobisemise aega ka antakse või rakendatakse kõik ilma hingetõmbepausita tegevusse?:D

Tsiil ütles ...

ja jah, selleks ajaks olen juba oma õue peal keeleots suust väljas loodinud ja loodinud ja ladunud ja ladunud :D

Suve II pool on hea mõte. August on ju üks ütlemata hea kuu ja siis saab põllalt ka juba süüa ja metsast seeni :D

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Ma seda arvangi, et põhiline mahv läheb meil ikka lobisemisele. :)
Ja Köögikata praadimine on ka hea idee!

Köögikata ütles ...

Ärge mind küll ära praadige, pliiiis. :oD
Aga suve teine pool on ok minugi meelest.

Eve Piibeleht ütles ...

II pool sobib mullegi vist rohkem, sest esimene hakkab juba tihedaks minema. Teisega tean praegu täpselt, et augusti teisel nädalal mind Eestis ei ole, aga ka siis peaks nädalavahetuseks tagasi jõudma. Sel aastal ei tahaks küll üritusest ilma jääda!

Kiku ütles ...

Nagu ma aru saan, siis tuleb 2012 kokkutulek sinu juures! Väga tore kui tuleb suve teises pooles ja mitte jälle juuni 27 paiku, siis mul lapsel sünna ja igakord jääb sellepärast tulemata.Tahaksin väga ka osaleda!