kolmapäev, 7. märts 2012

Lumi, muld, tubakas ja naised




1. metstubakas "valge" Nicotiana sylvestris
2. suhkrupeet "Caruso"
3. kõrvits "Sweet Dumpling"
4. Laiguline hunditubakas"Leopard" Heracium maculatum
5. Tiibeti priimula Primula florindae
6. Lilltubakas Yellow Nicotiana alata
7. Tubakas Nicotiana tabacum
8. Harilik altee "Celitel" Althaea officinalis
(numbrid ei vasta fotol asetsevate seemnepakkide järjekorrale)

Seemned tulid kohale. Tubakate valik on ilus :), loodetavasti õnnestub kasvatamine ka. Ei tea ju ise, pole varem proovinud. Ja ega see keelatud ei ole? Pärast äkki tuleb ja sõidab mingi poliitik mürinal üle mu lillepeenra, vat oleks jama majas.
PS.: ogaõuna ma ei ostnud, see kingiti. Ma nüüd mõtlengi praegu, et kas ma julgen nii mõrgise taimega siin toimetada. Mul ju tüdruk nagu kratt, muudkui nopib lilli.
Praeguseks külvatud taimed on kõik ilusad ja kasvavad. Järgmise külvi teen vast nädalavahetusel. Varem ei saa, mulda pole. Pean spets-mulda tooma. Ma küll kogusin ühe ämbritäie sügisel oma mulda aga see on jube raske savimuld. Suvel aias kaapides ei saa arugi kui raske ta tegelikult on.

Ja mis puutub homsesse kuupäeva ... :) ja ;D
Järgmine pildike on pühendatud härra Lillekasvatajale. Ma saan aru küll, et milline naisterahva unistus võib ühel mehepojal abielludes olla ja mida ta tegelikult saab ... :D
eeeeeeeeeeee
supid on tervislikud




... ja värskes õhus liikumine on ka tervislik.
Ilusat kevadet kõigile, kes armastavad suppi!

6 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Õige naine, väga vanasti vist viidi ka põlluserva midagi. Või oli see nii, et anti hommikul kompsuke kaasa:D
Aga Sa oled ju jube andekas joonistaja, miks Sa seda kuskil veel avalikumas kohas ei demonstreeri?

haavaemand ütles ...

Hr. Lillekasvatatajale pühendet pildike on väga hää! Tänase päeva tervisenaer on ära naerdud.
Valge koorega kõrvits läheb sel aastal ka minu kompostihunnikusse kasvama. Dekoratiivne!

mustkaaren ütles ...

Oo, hallutsinogeensed ja s6ltuvusttekitavad taimed?
Kui panna inglitrompet v kuradi6un teiste taimede taha ja lastele kogu aeg meelde tuletada, millised taimed on myrgised, siis nad ju kasvavad koos taimedega ja s88vadki ainult tervislikke taimi. Mul olid eelmisel aastal myrgised taimed (ja neid on mul rohkem kui 1-2) teiste, okkaliste ja k6rgemate taimede taga, nii et lapsed ei saanud ligi, aga rahumeelega lepiti teiste taimedega, ei tekkinud seda erilist keelatud asja s88mise kiusatust:D
Selline tubakaseeme on minu arsenalis ka. Kylvan samamoodi nagu lobeeliat, mulla peale, ja hoian kuni idulehtedeni taimekapis, st kinnises ruumis (seda asendab kile vms). Ilutubakas t6usis kyll nagu segane, kiiresti ja h2sti, piibutubakat kylvan I korda. Muide, see on v2ga kiirekasvuline ja valgusn6udlik kultuur, vajab palju ruumi ja. Nagu tomat ruudus ja kuubis.

mustkaaren ütles ...

Mis puudutab koomuskil (enne ja p2rast pulmi) olevasse naisesse, siis on mehel piisav aeg tulevase juriidiliselt vormistatava suhte partneriga tutvuda. Kui enne voristamist ei tee ta korralikku riskianalyysi, materiaalsete v22rtuste v6imalikku iseloomu ja voogu l2hi- ja kaugperspektiivis, v6imalikke eriolukordi (st paketti ei lisandu automaatselt toateenindus) ja vajadust kasutada isikliku toimetuleku heaks omaenda v6imeid ja m6istust, kui yhisettev6tte partner keeldub oma ressursside arvelt tema toimetule eest vastutama, siis t2hendab, et mees on teinud puuduliku 2riplaani ja vastutab nyyd omaenda ebareaalsete ootuste p2rast. 2ris on see k6ik v2ga konkreetne, ja mis abielugi muud on kui materiaalse vastutuse leping, millega normaalne inimene kobisemata toime tuleb, ebakypsetel isiksustel aga tekib alal6pmata probleeme;)

elfriide tramm ütles ...

iccc

Köögikata ütles ...

Tõeline karikaturist meil siin ennast peitnud!