pühapäev, 5. veebruar 2012

Külmarekord: - 34 ja mida keegi teeb selle peale

Hommikul vara oli temperatuuri 34 miinust ja veetorud ongi jääs. :( Ja toas oli sooja (külma?) 13 plusskraadi. prrrrrrrr, esimesel korrusel. Teisel korrusel olid normid temperatuurid.
Praeguseks päike paistab, kell on 10.29 ja temperatuuri on 20 miinust (päikese käes). Veetorud on ikka veel jääs. Majas kõik ahjud huugavad, tuletasin mehele meelde, et ärgu ikka üle ka kütku. Pliidi kõrval seistes oli küll selline tunne, et karvad lähevad kärssama.



Kell on 12.44 ja tualettruumis on vesi olemas. YEEEEEEEEEEEEEEEH!
Tänu sellele, et mees on hommikust saadik kütnud ja puhurdanud ... jäätunud koht oli eriti nõmedas kohas, see koht kus vesi majja sisse tuleb. Ja ometi on see koht soojustatud ... probleem. PROBLEEM, ma ütlen!

4 kommentaari:

Nodsu ütles ...

Linnas oli siis suisa soe, kõigest -27.5, maal oli meil aga -32.4. Ilusad karged talvepildid ja kahel häälel huugavad korstnad on veel eriti lahedad, näitab, et majas on elu :). Päikesevalgus piltidel on ka ütlemata mõnus - annab mõista, et valgus ja soe ehk kevade on teel ;).

haavaemand ütles ...

Ilusad päikselislumised talvepildid!

MUHEDIK ütles ...

Suitsevad korstnad maal on meeli-ja hingeülendav vaatepilt:)

MUHEDIK ütles ...

See ongi veetrasside kõige õrnem koht, eriti kui see toru mööda vundamenti/seina üles tuleb. Seal aitab tulevikus ainult küttekaabel.