teisipäev, 19. oktoober 2010

Vol.2. Toas ja köögis ei sadanud lund

Kuna toas ja köögis varjavat ja kaitsvat lund ei sadanud aga pidu tahtis pidamist ja see poolik remont oli ju õudne, tuli sealgi midagi välja mõelda. Ja aitähh Thelale, ilma temata poleks mul need dekoratsioonid nii õnnestunud olnud!
Loomulikult enne pühiti ja pesti ja teise etapina korraldasin peoks mõeldud ruumis väikese näituse oma töödest, vaipadest põhiliselt
Väga etno kukkus välja. Ja täitsa lahe pidu-ruum. Suure akna alla kolisin kõik oma toataimed, tunne oli nagu mingis restoranis.
Ja lauale panin


kõrvitsa ja kodukootud koogi.
Mõlemad väärivad esitlemist. Koogi retsepti sain lastesaatest "Tomi juures", seal sees on siis 3 pk Kalevi küpsiseid, 2 pk kakao halvaad, klaas fariinisuhkrut, 1,5 pakki hapukoort (seda sai küll paljuvõitu, kook oli tsipa vedel) ja paar peotäit külmutatud mustsõstraid. Peale tekitasid shokolaadivõõba, see oli mul küll poest ostetud, ainult sulatamise ja peale kallamise vaev. Kartsin, et kook tuleb liiga magus aga ei midagi, jube hea mekk oli.
Kõrvits aga oli seest õõnestatud ja peitis enda sees puuviljasalatit.


Nii et pidu sai peetud ja vanamutt (mina siis) sai toredate inimeste abil järjekordselt üle ühe numbri ronitud. Tore oli. Kui iga kord pidu saab, eriti pidu toredate inimeste seltsis (kaasa arvatud tore seltskond internetis ja eriti aiablogides), mis siis viga oma numbrit suuremaks plõksutada! Muidu ju nagu ei tahaks. Igavesti kümne aastane olla oleks ju ka üle mõistuse lahe!
Aitähh veel kord kõigile!

9 kommentaari:

Eve Piibeleht ütles ...

odott, mina küll su juures dekoreerimas ei käinud (kratsib mõtlikult kukalt...nii üle töötanud ka veel ei tohiks olla)

isehakanud lillekasvataja ütles ...

See kangas, mis kardinate aseainena akende ümber on mässitud!! Kust ma muidu oleks saanud niimoodi teha kui üks Thela nimeline poleks mulle toda suurt rulli seda ebamäärast ruudulist andud! Ma just murdsin oma pead, et mida imet just selle konkreetse ruudulisega teha. Et käsitööringile anda, no mis need lapsed teevad sellega? Et mingi kohaliku küla vorm ve? A nii kui tuli tarvidus aknaid millegagi "siluda", tuli see ruuduline rull kohe meelde!

Eve Piibeleht ütles ...

Jah, oleks ma kohe zuumima hakanud, oleks vist tuttav ette tulnud küll :D

MUHEDIK ütles ...

Ossaissus, milline totaalne muutumine, lausa imesta ja kadesta:)! Igavesti vinge restoran:) Tubli ja nutikas oled ja näed, mis tähendavad aastad, tarkus ja osavus muudkui tulevad.


Mde, Sa täna helistasid mulle, ma ei tea, kas telefon oli laste käes või lihtsalt kogemata puutus käsi külge:)

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Vabandust, eks vast jah kogemata. Sa mul seal nimekirjas vist esimene

Köögikata ütles ...

Ossaaa, väga äge restoran ja ägedad koogid-salatikausid ka. Kadedaks teeb kohe. Heas mõttes. :o)
Ma kahjuks seda tommisaadet ei näinud, mulle oleks vaja täpsemaid tegemisjuhiseid koogile.

isehakanud lillekasvataja ütles ...

1. teed katki, paned kaussi ja segad
2. hoiad öö otsa külmas
3. :)

Tsiil ütles ...

vinged trapeeringud ja mulle meeldis väga see vaip seal akna kõrval seina peal, sobis hästi. Üldmulje tõepoolest ikstriimmeilõuver :)
ja puuviljasalat kõrvitsa sees on ka vahva.

elfriide tramm ütles ...

hilistunud õnnesoovid!