teisipäev, 12. oktoober 2010

Pole ammu ...

... maja remontimisest juttu teinud.
Aga kuna laupäevaks kutsusin hulgem külalisi(see on siis mõne päeva pärast) et suguvõsa erinevatele harudele pilk peale visata, leidsin, et paras aeg on suurtuba korda teha.
See on siis enam-vähem korras nüüd:


Ainult laud veel vaja katta ...eeee .... kardinad? Eeeee... mõned lilled vaasi? Siis on vist enam-vähem ... sugulaste värk. Üks neist ütles, et pole hullu, nad harjunud, remondivad ise ka.

Lagi oli enne kaetud mingi ebamäärase hirm-vanaaegse kipsplaadiga. Kartsin küll, et mis sealt küll välja tuleb, aga tegelikult on seal imeilusad pähkelpruunid talad ja lauad. Ainult natukene kõpitsemist ja saab suurepärase lae! Ka seintel pole tegelikult suurt hullu viga küljes. Ainult ühes kohas on kuidagi imelikult palki jätkatud, muidu on tip-top!

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Väga ilus uks su toal! Mul endal ka just taolist vaja. Magamistoale. Äkki kutsud külla?Tead ju, kuidas igasugu asjad mu külge hakkavad, kui sinu juures käin:-) Kadedaks teeb kohe selline uks.
Svea

Ise Hakanud Lillekasvataja ütles ...

:D
Ei see uks Sulle külge hakka, omalgi neid vähe. :)
Külla võid ikka tulla. Ma jälle jube kodune. Mees tuli koju ja võttis auto käest ära. äää-ääää-äää :(

Anonüümne ütles ...

Hetkel on haigus mu maha murdnud. Sada aastat pole vist palavikku olnud- nüüd tarbin seda kohe mõnuga. Pagan teab, millal jälle saab:-)
Svea

MUHEDIK ütles ...

:D
Ilus ja korras ja kui veidi veel kaunistada...on veel rohkem ilus ja korras:)

Ise Hakanud Lillekasvataja ütles ...

:D

Svea, saa ruttu terveks! Minu mäletamist mööda on palavik üks jamps värk

kaaren ütles ...

ooOOOoo! Milline palk, ahh!
Misajal Su maja ehitatigi?
Mul tekib kohe hasart kerre ning sport verre, kui vana, lahtivõet majaseina trehvan. Teie maja palk on pildi järgi otsustades väga heas korras, kui te seda eksponeerida soovite, on igati OK.

isehakanud lillekasvataja ütles ...

80-90 aastat tagasi aga palgid võeti ühest teisest majast. Ühest suurest majast ehitati kaks väikest.
Nii et täpset vanust ei teagi kui just eelmisi omanikke küsitlema ei läheks

Tsiil ütles ...

Puu ja palk on ilus tõesti. Suur töö see kodu ehitamine

Köögikata ütles ...

Ma käisin ka just laupäeval ühes sellises paljakskooritud palkidega vanas majas, tähistasime järjekordse toa valmimist. Ma imetlen neid, kes oskavad sellises vanas koledas saras näha seda papile kleebitud kortsus tapeetde ja muu jama alla peidetud ilusat palki ja ei lase buldooseril maja maatasa lükata. Minu esmamulje tolle maja kohta oli jusntnimelt selline. Aga nüüd on ta järk-järgult imeliseks muundumas.