teisipäev, 2. veebruar 2010

Jamie Oliveri sparglipirukas Lillekasvataja moodi


Retsepti ja sissejuhatuse leiad siit (link) Minu pirukas on siis selline:
Alla läks poest ostetud pärmi-lehttaigen, peale siis see kartuli-juustu-muna-koore segu, siis kõrvitsaviilukad,


siis nii maitse, ilu kui värvi pärast paprikaviilud ja riivitud juust.


Ahju ja valmis!


Täitsa hea aga soovitan seda kardulapudruosa mitte liiga paksult panna. Ma panin, kippus liiga pehme olema ja laiali valguma. Aga maitse oli nämmm ja arvamus kogu pere poolt, nii suurtelt kui väikestelt, et sünnib süüa küll. Minu isiklik arvamus on, et see on üks eriti peenelt serveeritud kardulapuder. Sobib ehk MASU ajal eriti peenetele külalistele pakkuda. Iseenesest ju väga lihtne ja odav toit aga väga sheff näeb välja.

1 kommentaar:

MUHEDIK ütles ...

Nutikas moodus järgmisel päeval külma kartuliputru üles soojendada. Mul pole iga päev aega suurelt kokata, ahju viskamiseks leian ehk aja:)
Täna küpsetasin üle hulga aja. Retsepti võtsin viimasest "Ekspressist". Laimikoook- vähe materjali ja saab kiiresti valmis kah.